• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyahtan dönmek zor mudur?

Benim yanımdayken peroksit i %40 lık koyun falan dedi öyle hazırlattı ordan biliyorum :D Benim de o zamanlar bu kadar bilgim yoktu saçların yıpranacağından da haberim yoktu öyle bir cesaret işi oldu kısacası şimdi ise daha boyatmadım ama her fön çektirmeye gittiğimde soruyorum işte boya silici kullanıcaz diyorlar oriel var mı içinde yok % kaç lık oksidan koyacaksınız diye her şeyi soruyorum... ayrıca arkadanda görünüyor kaçlık hazırladıkları öyle açık yerde çünkü boyaları falan görebiliyorum ama ilk saçımı açtırdığım yere sadece 1 kere gittim ve bir daha asla gitmem :) şu an ki gittiğim yere de çok güveniyorum açıkcası zaten temmuz ayında da oraya balyaj yaptırmıştım açtıkları yerler hiç yıpranmadı ve kopmadı

Benim yanımdayken peroksit i %40 lık koyun falan dedi öyle hazırlattı ordan biliyorum :D Benim de o zamanlar bu kadar bilgim yoktu saçların yıpranacağından da haberim yoktu öyle bir cesaret işi oldu kısacası şimdi ise daha boyatmadım ama her fön çektirmeye gittiğimde soruyorum işte boya silici kullanıcaz diyorlar oriel var mı içinde yok % kaç lık oksidan koyacaksınız diye her şeyi soruyorum... ayrıca arkadanda görünüyor kaçlık hazırladıkları öyle açık yerde çünkü boyaları falan görebiliyorum ama ilk saçımı açtırdığım yere sadece 1 kere gittim ve bir daha asla gitmem :) şu an ki gittiğim yere de çok güveniyorum açıkcası zaten temmuz ayında da oraya balyaj yaptırmıştım açtıkları yerler hiç yıpranmadı ve kopmadı

cnm kuaforlerı cıldırtıyorsundur sen :1:valla ben hıc anlamam lac volumlukmus neymıs anlamam bırakırım kuafore .
ama bundan sonra ben de dıkkat edecegım not aldım bunları .ben de cıldırtacagım kuaforlerı:33:

Evet çıldırtıyor olabilirim ama saç sonuçta bu yandımı düzeltene kadar çok şey çekiyor herkes :)

Kızlar teşekkürler ilginize ya valla hepimiz çekiyomuşuz bu sıkıntıyı.. daha gencim sıkılanana kadar kullanayım bari sonra değiştireyim diyoyum (arada sırada gelip gitselerde) bir de sanki sarıdan hiç sıkılmayacakmışım gibide geliyor :D bir de benim şuana kadar saçıma uygulanan işlem 2 3 kere bakıra boyattım hatta sonuncusu bildiğiniz turuncuydu.. daha sonra işte o turuncu kafamın üstüne aralara sarı balyaj diğer kalan yerlerede kumral kahverengi gibi bir renk sürdük...sonra yaşlı oldum gibi geldi birde sarılara doyamadım gittim az açıcı kullanıcaz dedi altın sarısı yaptı ama koyu altın sarı sonra dedimm yok bu sarı az belli bile değil o sırada kuaför değiştirmek zorunda kaldım gittim işte şimdiki kuaförüm dedi açıcı kullanmayalı yıpranır tmm dedim en açık sarı tonunu 12ydi sanırım goldwell tüm saçı boyadık saçımın rengi açıldı renk oturdu şimdide 10 numarayla saç diplerimi boyuyoruz hep..hafif altın sarı hafif platin sarı gibi aralardada baya baya platinin açığı röflelerim duruyo..öyle yanii daha kullanayım zaten ilerde evlenince ennde sonunda saç rengime yakın bir renge boyatıcam ama daha var :D sanırım yaniii :1: :10:

Back