Kontakt Lens Mavi lens almak istiyorum.Mavi tonlarında önerileriniz nelerdir?

karaQmeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
60
0
Eki Görüntüle 200971

ya arkadaşlar resımdekı benım ,
gözlerim yeşil ama mavi lens almak ıstıyorum tonuna daha karar veremedım
lens kullanan arkadaşlar tonunda bana yardımcı olabılrmı?yada renk önerebılırmsınz??
ve istanbl avrupa yakasında oturanlar size seslenıyorum.
lens markası yada satan bı yer önerebilirmisiniz??

eğer mavi lens istiyorsan doğallığı çok önemli. çok doğal duran lens markası seçmen lazım. hadi yeşil idare ediyor ama mavi lens çok sahte duruyor. o yüzden solotica anlamanı tavsiye ederim. eğer bu markayı düşünüyorsan leventte satan biyer biliyorum. ya da forumda "vetman10" adında üye var . o satışını yapıyor. bide onla konuşabilirsin.

uygun bir lens arıyorsan freshlook colors maviyi öneririm. yogunlaştırıcı gibi duruyo. yada frehlook dimesions karayip aqua. pahalı olarakta tanita ve solotica. ama senin gözün mavi yeşil duruyo bence gerek yok :)

uygun bir lens arıyorsan freshlook colors maviyi öneririm. yogunlaştırıcı gibi duruyo. yada frehlook dimesions karayip aqua. pahalı olarakta tanita ve solotica. ama senin gözün mavi yeşil duruyo bence gerek yok :)

eğer mavi lens istiyorsan doğallığı çok önemli. çok doğal duran lens markası seçmen lazım. hadi yeşil idare ediyor ama mavi lens çok sahte duruyor. o yüzden solotica anlamanı tavsiye ederim. eğer bu markayı düşünüyorsan leventte satan biyer biliyorum. ya da forumda "vetman10" adında üye var . o satışını yapıyor. bide onla konuşabilirsin.

anladım canım levent adres verırmısın?

teşekkr ederm canım ama genede deişiklik olsun dıe ıstıyorum bakıcaz artk .

size bu konuda yardımcı olabilirim. istanbul aksarayda yerim ister gelin isterseniz tavsiye edeceğim lensleri size yazayım ve birini verelim.

freshlook güzel.. ama heryerde olmasa bile bazı yerlerde deneme lensi takıyolar bence ilk bşta deneyin.. çünkü sonra pişman olmayın

X