Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
Bende varimm dort elle evimdeki cevremdeki kapaklari buyuk bir gururla toplatim.

Yurt disindayim ama sorunsuz kargoyla gonderirim insaALLAH. Arastirmadan sonra siz bana yolliyacagim yerin adresini gonderin yeter.

Elbette yapalım.
Biz bir araya gelince yapamayacağımız şey yok, bunu da yaparız.

Kadinlar Kulubu 1 tane sandalyeyi kesinlikle alacak +1 icin hatta + XXXX icin buyrun.....

en en en en en en kötü ihtimalle ben kendim alıp 1 tane sandalyeyi BEDD'e bağışlayacağım !

Aslında keşke bunu yapabilsek.

Kapak kampanyası en azından okullar bazında bitti sanırım. Bildiğim kadarı ile 250 kg ya bir sandalye veriliyor. Ve bu kiloya ulaşmak gerçekten çok da kolay değil. Son 1.5 senedir kızımla aktif olarak kapak topladık. Kızımı gören su istasyonları kendileri çağırıp kapak veriyordu artık. Çok uzun bir süreç 250 kg lik kapak toplamak.

Ayrıca darülaceze için yaptığımız organizasyonda site beni maalesef çok hayal kırıklığına uğrattı. 200 küsür bin üyemiz var ama oyları toplarken ne kadar zorlandık bilenler vardır. Siteden çok herkes şahsi ilişkilerini de seferber etti de sanırım 5 kişi yarışmayı kazanabildi.

KK yı seviyorum buradaki üyelerin iyiniyetlerine hayranım. Ama söz konusu bir yardım organizasyonu olduğunda maalesef yeteri kadar ilgi toplayamıyoruz diye düşünüyorum. Ön planda hep aynı isimler oluyor. Tabii ki 200 bin kişinin tamamının desteğini sağlamak imkansız ama 4 te 1 i bile çok iş görür. Düşünün 50.000 kişi 1 TL katkıda bulunsa 50.000 TL ye ne kaç araba alabiliriz. Ama biz 50 bin kişiyi aktif olarak bir organizasyonda tutabilir miyiz şüpheliyim.. bu arada yardım amaçlı para toplayalım değil dediğim. Bu sanırım yasal prosedürleri olan bir süreç.

Şimdi bu konu açıldı. PRO lara mesaj atıldı Kazen bir denesen ve tüm üyelere mesaj atsan bu konudan geri dönüşlere baksak ve nasıl bir yol izleyebiliriz karar versek. Bakalım kaç üyemiz yrum yazcak, fikir beyan edecek. Kimbilir bu beyin fırtınası ile çok yaratıcı ve yararlı fikirler gelir v e KK olarakgüzel sonuçlara ulaşabiliriz

Öncelikle bu konudaki duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Bencede mutlaka yapalım.Bende bu kampanyaya daha önce kapak toplayarak katılmıştım halende toplamaya devam ediyorum ben seve seve katılırım

seni seviyorum

ama bu sefer KK yanimda ....

Mesajınızı şimdi gördüm.Bir dönem yaşadığım tümör problemiye yürüyememek ne çok iyi biliyorum

Ben şanslıydım,iyi bi doktora denk geldim-operasyon başarılı geçti atlattım...O yüzden çok iyi anlıyorum o durumda olan arkadaşları yapabileceğim ne varsa canı gönülden yapmaya hazırım

seni de seviyorum kissss

seni seviyorum

ama bu sefer KK yanimda ....

Patron bana iyi birşey mi dedin sen Ayy bu yazıyı saklayacağım sen genelde bana gürlersin de:26:

Konu KK olunca bende hep destek tam destek biliyorsunuz. Siz kapak toplayalım deyin ben kapı kapı gezer toplarım

okullarda hala toplanıyor..benim ikizler hergün 3-5 tane götürüyor..hatta çok mutlu oluyorlar...babamız iş yerinden getiriyor onlarda götürüyor...

sözüm söz

takibini yapın lütfem

ALLAH RAZI OLSUN...(AMIN)

Ben seviyorum bu siteyi ya... Duyarsiz kalinmadigi icin...
Katilmak isterdim kampanyaya ama yurtdisinda yasiyorum

Bu kampanyaya kesinlikle katılalım hatta ( para toplamak, diğer sosyal sorumluluk projelerıne da katkıda bulunmak vs.) daha fazlasını da yapalım derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…