yakartop bu yazım sana firma sahipleri salak değil yaptığı ürünün üzerine bitki yağında kaynatılmış yazmaz ben deşifreli konuşmuyorum sen anlamıyorsun arkadaşım sana son kez açıklama yapıyorum dikkatlice oku gittiğim aktardan yosun yağı istedim ve sordum yasunun neyinden yağ çıkıyor adamda bana bazı bitkilerin yağı bile olmaz onları zeytinyağında kaynatıyorlar diye söyledi ve o aktardan hiç bir ürün almadım güvenemedim ve aktarın bu açıklamasını her insan yapmaz sadece ürününü överek satmak ister benim aldığım mavi anemon şifa home değil shiffa home güvenilir bir marka ve ben bunu araştırdım sana bir marka adı veriyorum shiffo home anlamakta zorlukmu çekiyorsun iyi oku anla sonra bana (adam) gibi yaz senin tarzın oldu yakıştımı güzelim
burada neler olduğunu öğrenebilirmiyim lütfen forum içi tartışmak üyeler arası hakaret etmek yasak
ilginç bir kremmiş anlaşılan.valla hangi ürünü alıp kullanacağımız şaşırdık.Madem faydalı alan arkdaşlar nerden aldıysa site adresini mesaj atabilirlermi acaba.Bende sipariş vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?