Arkadaşlar ben biraz paraya kıyıp kaliteli şeyler almak istiyorum..
mavala nın oje incelticisini ,kütikül gidericisini base coat unu ve renk koruyucu colorfix cilasını özellikle merak ediyorum..bu ürünleri kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi ? verdiğim paraya değer mi ?
bildigim kadarıyla bütün oje çözücülerin içeriği aynı: toluen.
yani bence oje çözücü alınırken en ucuz olanı alınmalı. watsonsta kalyon satılıyor, 2-3 tl. mavalanın çözücüsü 25 tl falan olmalı.
diğer ürünleri konusunda bir fikrim yok.
kirpik için ben badem yağı kullanıyorum geceleri bir kulak pamuğuna damlatıp göz çevresine getirmeden uygulayın oldukça işe yarıyor.
Birde Maskara altına Loreal yeni Kirpik Besleyicisini kullanıyorum . Hem de çok pahalı değil.Sihirliguzellik 'ten aldım.%20 İndirimli şuanda.
Arkadaşlar ben biraz paraya kıyıp kaliteli şeyler almak istiyorum..
mavala nın oje incelticisini ,kütikül gidericisini base coat unu ve renk koruyucu colorfix cilasını özellikle merak ediyorum..bu ürünleri kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi ? verdiğim paraya değer mi ?
Merhaba bence gerçekten paraya kıymak istiyorsan m2beaute kirpik uzatma serumu dene kesinlikle işe yarıyor. Ben artık rimel kullanmıyorum kirpiklerim doğal yolla uzuyor besliyor ve canlandırıyor ürün bak ürün hakkında bilgi almak istersen:
mavala nın nailactan diye bir tırnak ve tırnak eti kremi var.ben çok memnunum.tırnak etlerinin uzamasını engellediği gibi tırnakların ikiye ayrılmasını engelleyip sağlıklı uzamasını sağlıyor.evet biraz fiyatları pahalı ama bu güzel bir ürün.ojeleri ise para verip almaya değmez.