• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavala nın ürünleri nasıldır ? Tavsiye eder misiniz ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar ben biraz paraya kıyıp kaliteli şeyler almak istiyorum..
mavala nın oje incelticisini ,kütikül gidericisini base coat unu ve renk koruyucu colorfix cilasını özellikle merak ediyorum..bu ürünleri kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi ? verdiğim paraya değer mi ?

Son düzenleme:
arkadaşım ben söylediğin ürünleri kullanmadım ama mavalanın kiprik ve kaş güçlendirici ürününü kullandım gayet güzel ve kaliteli bi ürün

bildigim kadarıyla bütün oje çözücülerin içeriği aynı: toluen.
yani bence oje çözücü alınırken en ucuz olanı alınmalı. watsonsta kalyon satılıyor, 2-3 tl. mavalanın çözücüsü 25 tl falan olmalı.
diğer ürünleri konusunda bir fikrim yok.

kiprik güçlendiricisini aldım basta göz altımı şişirdi gecenlerde tekrar kullanmaya basladım sıslık yok ama belirgin bi farklılıkta yok..

Arkadaşlar ben biraz paraya kıyıp kaliteli şeyler almak istiyorum..
mavala nın oje incelticisini ,kütikül gidericisini base coat unu ve renk koruyucu colorfix cilasını özellikle merak ediyorum..bu ürünleri kullanan varsa fikirlerini paylaşabilir mi ? verdiğim paraya değer mi ?

Merhaba bence gerçekten paraya kıymak istiyorsan m2beaute kirpik uzatma serumu dene kesinlikle işe yarıyor. Ben artık rimel kullanmıyorum kirpiklerim doğal yolla uzuyor besliyor ve canlandırıyor ürün bak ürün hakkında bilgi almak istersen:

M2Lashes ile Uzun Kirpikler

Tek sorun sadece eczanede satılıyor ama sadece istanbuldaki eczanelerde, deneyebilirsin bence?

mavala nın nailactan diye bir tırnak ve tırnak eti kremi var.ben çok memnunum.tırnak etlerinin uzamasını engellediği gibi tırnakların ikiye ayrılmasını engelleyip sağlıklı uzamasını sağlıyor.evet biraz fiyatları pahalı ama bu güzel bir ürün.ojeleri ise para verip almaya değmez.

Back