Arkadaslar yaklasık 1,5 aydır matrıgenı kullanıyorum ve ben cok memnumum 2 beden ınceldım kısa surede etkısını gosterdı herkese tavsıye edıyorum
Merhaba arkadaşlar. Göbek bölgemde çatlaklar var. Kavitasyona gittim ve oradaki kız bu kremın çatlakları %80 oranında azalttığını söyledi.
Çatlaklar için kullanan varsa yorumunu alabilir miyim?
kızın söylediği sadece satış politikası mı doğruluk payı var mı merak ediyorum çünkü.
Şimdiden teşekkür ederim
ya bendede çatlak oluşumunu hızlandırdı. onun için ben bıraktım.
bende matrgen krem aldım ve kullandım. ilk kullanmada acaip bir yanma hissettim. özellikle streç ile sarınca kaşıntıdan bir süre oturamıyorum bile. Çok ümitlenmiştim kıssa sürede etki bulacağımı umdum. Sabah ve akşam kullanmama rağmen vücudumun dahada yayıldığını hissettim. bunu giysilerimden anladım. Daha önce başka bir selülit kremi kullanmıştım ve bayağğı sıkılaştırmıştı vücudumu. Matrigeni 10 günü kadar kullandım ancak sıkılaşma hissetmediğimden dahada vcudumu yayılmasından korktuğum için bıraktım. Bilen biri varsa lütfen bana açıklayabilirmi acaba. Bu kadar yanmaya rağmen nasıl bir etki yapmadı.
Selam bayanlaaaar,
Valla haftasonu güzellik merkezindeki kız bu kremden bahsedince ilk buray agirip baktım. Nedir, ne değildir diye.
Ben neticede aldım bu kremi, o yüzden de geri gelip yazmak istedim. Alacak olan varsa fikir olsun diye, zira pahalı biraz.
Benimki biraz mecburi alım oldu ama neyse. :)
Henüz 2 gündür kullanıyorum, ancak sürdükten birkaç dakika sonra aman Allah'ım o ne yanma hissi öyle!
Acı gibi değil, içten içe vücut öyle bir ısınıyor ki, dışarıdan dokununca soğuk ama içeriden ateş gibi. Yarım saat sürüyor bu durum.
Yetersiz miktarda sürünce ısınmıyor zaten, uygun mitkarı buradan anlayabilirsiniz. Ben kılavuza bağlı kalmadan 5-10 ml arası sürüyorum.
Bu bağlamda kutu (5 x 40 ml) vaad edildiği gibi 6 ay değil, 1 ay ancak yeter!
Sonuçları paylaşırım sizinle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?