yazyağmuru rica etsem kavitasyonu anlatrmısın memnun kaldınmı bende düşünüorum da 23 yaşndayım göbek bölgem için isttiyorum ama nasıl olur blmiyorum yara ve yanklardan bahsediyolar ama ???
sila26, kremi yeni aldım acaba sen kavitasyonla birlikte mi kullanıp memnun kaldın yoksa tek başına mı sürüyorsun? Bir de günde 1 kez mi sürdün? Ben 1 haftada 3 kez kullandım şimdiye dek yani günaşırı olarak. Bir seferinde de streç filmle sardım o zaman çok daha fazla yanma oldu ama sıcaktan rahatsız olduğum için bir daha yapmadım. Acaba sen streç kullandın mı ve günde kaç kez yaptın? Çok teşekkürler canım
Arkadaslar bu matrigen kremi ben kullandim. Kesinlikle harika bir sey bu. Selulitlerimde belirgin azalma oldu. internetten 139 TL ye satiyorlar, biraz daha ucuz olsa da 1 kutu daha alabilsem :))
arkadaşlar matrigen kremi 70 liraya denemek için internetten aldım.memnunum gerçekten yakıyor.kaşıntı ve yanmadan dolayı etkisi geçene kadar oturamıyorum bile biyere.ama kullanmadan kese yapmanız gerekiyor o zaman gerçekten etkili.ben kremi sürdükten sonra birde titreşimli kemer takıyordum o zaman harika:)ama ben yarıda bıraktım tembelliğimden yine başlıycam.
bu tür kremler uzun vadede etki ediyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?