• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matrax Severler Toplanın :))

sıkıcı gidiyo beaaa
bugun daha bi çok sıkıldım nedense
yapcak hiç bişey bulamıyorum artık izleyecek film bile bulamadım :KK51:

sen neler yaparsın :KK76:
Bende temizlik yaptm bugün helak oldum yorgunluktan beynim zonkluyor :( bende kitap okuyorum iste kafam dağılıyor film bende bulamıyordum zeki önedi esaretin bedelini izlicem yarın :)

Bende temizlik yaptm bugün helak oldum yorgunluktan beynim zonkluyor :KK43: bende kitap okuyorum iste kafam dağılıyor film bende bulamıyordum zeki önedi esaretin bedelini izlicem yarın :)

ben izledim daha önce.
çooook güzeldi.

benimde temizlik yapmam lazım ama yok tembellik üsengeçlik geçmeyen yorgunluk hissi derken geçti gün :KK51:

ben izledim daha önce.
çooook güzeldi.

benimde temizlik yapmam lazım ama yok tembellik üsengeçlik geçmeyen yorgunluk hissi derken geçti gün :KK51:
Bende kışın hiç sevmem halim olmaz ama hava çok güzel günesliydi actım heryeri evi kaldırdım kondurdim temizledim bi güzel içimde rahat etti temizlik hastası oldum zaten :(

En sevdiğim uyku şekli tam kapanış olucağı zaman uykuya dalıp kulaklık kulağımda radyo açık sonra rüyamda mustafa ceceli şarkı söylüyor sonra irem derici sonra bi uyanıyorum radyoyu açık unutmusum:eek:

A -Alisa- insanda böyle şans olacak işte gitmişler 1 gün kalmışlar:KK51:
Screenshot_2016-02-29-22-01-20-1.webp

Back
X