Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo erken kalkıyorsun en erkenim 10 benimBen daha saat 8 de kakcam ama zeki icin herseye deger
Bende 12 kalkarım aslında bıraksan ama yok öyle dinç olunacak erken kalkılacak karar aldım :))ooo erken kalkıyorsun en erkenim 10 benim![]()
öylede uykumu alamıyorum ya çok agresif oluyorumBende 12 kalkarım aslında bıraksan ama yok öyle dinç olunacak erken kalkılacak karar aldım :))
çok mutluyum şu an bitmedi halaDinlemeye devam ediyorsun dimi daha bitmedi :))
Zaten pat diye bitmiyor o şarkı bi kac kere calır yavas yavas bitiyor demek tir oöylede uykumu alamıyorum ya çok agresif oluyorum
çok mutluyum şu an bitmedi hala![]()
program sonu programı özet geçiyor iyiymiş buZaten pat diye bitmiyor o şarkı bi kac kere calır yavas yavas bitiyor demek tir o
Evet her zaman son bir özet olur mutlaka :))program sonu programı özet geçiyor iyiymiş buçalan şarkıyı beğendim dinler dururum
o ayy diyen kızı unutmayacağım o odun adamı unutmayacağım gibi
![]()
Ohh dinlen canım ben gec kalkınca sinirli asabi oluyomBen okul için 7 de kalkiyodum şimdi tatildeyim diye 12 de anca kalkıyorum![]()
Aynen intikam alıyorum resmenOhh dinlen canım ben gec kalkınca sinirli asabi oluyom
açtım biraz dinledim ama ben galiba yaşlanmışım be Feracelim,valla birşey anlamadımyamukprenses nasıl beğendin mi?
ben yoğun akıcıyı dinliyordum bi ara sabah olduğu için zor oluyordu bıraktım bitti zaten sonra odaEvet her zaman son bir özet olur mutlaka :))sen daha dur ne maceralar var matraxta
Oyy kuzum herkes aynı düsüceye sahip olama,ki olsa cok sıkıcı olurdu rica ederim tamam öyle bir sey olursa çağırırımaçtım biraz dinledim ama ben galiba yaşlanmışım be Feracelim,valla birşey anlamadımBeni affedin olur mu ama beni de düşünüp çağırdığın için çok teşekkürederim canım benim.
Ama 80 ler ,90 lar gecesi falan olursa çağır beni
Gördün işte espiri yeteneğim bile bu kadar
![]()
Zekinin farkı :))ben yoğun akıcıyı dinliyordum bi ara sabah olduğu için zor oluyordu bıraktım bitti zaten sonra odagece bitmek bilmezdi Zeki sayesinde nasıl geçti anlamadım
![]()
biterken söylediği söz çok güzeldi yaZekinin farkı :))
Aynen öylebiterken söylediği söz çok güzeldi ya![]()
Süperdi :)biterken söylediği söz çok güzeldi ya![]()