• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matrax Severler Toplanın :))

Süper bi konu olmuşşşşş :KK68:
Bende uyuyakaldığım geceler hariç hep dinliyorum strese birebir :KK200:

Ben genelde 12den sonra açıyorum en eğlenceli kısmı ordan sonra bana göre :p

Ben genelde 12den sonra açıyorum en eğlenceli kısmı ordan sonra bana göre :p
Zeki artık isi ilerletti hen telefonları alıyor eskiden yorumları okurdu bi kac saat hatta dün gece geyigini bile yaptı artık programın acılısını yapmadan telefon alıcam bu gidişle dedi :D daha eğlenceli böyle cidden

Yıllar önce geceleri kulaklıkla dinlerken uyuyakaldığımı ve zekinin kapanış şarkısıyla uyandığımı hatırlıyorum. ( tabiki kulaklıkla uyuyakalmak tehlikeli!) şimdi ise denk gelirsem dinliyorum.

Zeki artık isi ilerletti hen telefonları alıyor eskiden yorumları okurdu bi kac saat hatta dün gece geyigini bile yaptı artık programın acılısını yapmadan telefon alıcam bu gidişle dedi :KK70: daha eğlenceli böyle cidden

Ha öyle mi bende o yüzden geç saatte açıyordum ya bol müzik tanıtım ve mesaj okuma vs yapıyordu içim şişiyordu. :KK51:
tüm dertlerimi unutuyorum onu dinlerken :21:
hatta program biterken çaldığı multitapın şarkısının hastasıyım battaniyem kareli battaniyem değerli :KK48::KK75:

MAtrax nedi kız :D

Ayrıca heeeç tanıyamadım senııııı fahriyeme naptın :(

Çok işim var tatlım :KK43:
Tamam hayatım sen beni etiketlemiyon diye stem ettin o yüzden :)
Yıllar önce geceleri kulaklıkla dinlerken uyuyakaldığımı ve zekinin kapanış şarkısıyla uyandığımı hatırlıyorum. ( tabiki kulaklıkla uyuyakalmak tehlikeli!) şimdi ise denk gelirsem dinliyorum.
Aynı durum bendede yıllard8r gecerli :D
Matrax hala devam ediyor mu ya? Ergenliğimin uykusuz geceleri :KK53:
Tabikide matrax yılaaard8r var her aksam toplanıp dinleyelim doye actim konuyu

Ha öyle mi bend. Yae o yüzden geç saatte açıyordum ya bol müzik tanıtım ve mesaj okuma vs yapıyordu içim şişiyordu. :KK51:
tüm dertlerimi unutuyorum onu dinlerken :21:
hatta program biterken çaldığı multitapın şarkısının hastasıyım battaniyem kareli battaniyem değerli :KK48::KK75:
:D evet bide esniyor ya bizide esnetmek icin bide şuh konuasına bitiyom:KK45:

Back
X