- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
gerçekten iyi olacak o tabağı yere değil kafasına vursun benceAynen bide şu kızı sustursa tam olucak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten iyi olacak o tabağı yere değil kafasına vursun benceAynen bide şu kızı sustursa tam olucak![]()
Şuh konusmaya çalışıyor hasbamKızın nefes sesleri ahhh haa![]()
Off sarzım bitiyi gızlar yazamazssam kusira bakmayınhalam geldi diye neye deniyordu diyorayy bittim been buradaa evdekiler kalkacak kahkahalarımdan
![]()
tamam kuzumm mutlu geceler dilerimOff sarzım bitiyi gızlar yazamazssam kusira bakmayın
Aynen ya nesem yerine geldi yarın yine burdayımtamam kuzumm mutlu geceler dilerimçok teşekkür ederim etiketlediğin için gece gece iyi geldi bu program
![]()
saat kaçta başlıyor acaba feracemm yarın de kız saatinde gelelimAynen ya nesem yerine geldi yarın yine burdayım![]()
şaka yapıyor olmalısın hayır yaaaKareli battaniye şarkısıdemek matrax bitiyor demektir yıllardır bu böyle
Yarın 10 da aynı saatte birdayız kızlarşaka yapıyor olmalısın hayır yaaa![]()
Yarın akşam birda toplanıyoz ozanAynen ya nesem yerine geldi yarın yine burdayım![]()
Tamamdir burdayız esnetti ya beni deYarın 10 da aynı saatte birdayız kızlar
Yarın akşam birda toplanıyoz ozan
10da başlıyor demek ooo saatlerce matrax var demek süper işte buuuYarın 10 da aynı saatte birdayız kızlar
Yarın akşam birda toplanıyoz ozan
10 da balımsaat kaçta başlıyor acaba feracemm yarın de kız saatinde gelelim![]()
ben hala esniyorum zaten uykum vardı iyice geldiTamamdir burdayız esnetti ya beni de![]()