Yarın görüşürüz iyi gecelerbaş baş diyorum bende Zeki Kayahan gibii mutlu geceler mis kokulu çiçekler yatıyorum artık
Aklıma geliyordu da saati tutturamadim dinlicem bugünOoo cok olmus ya ben 1 sene dinleyemedom oda mecburdum nasıl eksikligini hissettim
Ozaman akşam toplanıyoz :)Aklıma geliyordu da saati tutturamadim dinlicem bugün
Kesinlikle yatağın için kıkır güldük akşam her zaman olduğu gibiSüper bi konu olmuşşşşş
Bende uyuyakaldığım geceler hariç hep dinliyorum strese birebir
Matrax kuzum radyo programı cok komik eglenceli bir program hafta içi jergün saat 22:00 da show radyoda :)O ney gi matrixde neyy
Matrax kuzum radyo programı cok komik eglenceli bir program hafta içi jergün saat 22:00 da show radyoda :)
Bizde hiç yokHa ha ha :) bizim evde 3 plazma var 3 ünde də show radyoyu acacam bakalım nasıl birseymis :*
Bizde hiç yokyıllardır :)) akşam toplanıyoz o zMan :))
Zeki artık isi ilerletti hen telefonları alıyor eskiden yorumları okurdu bi kac saat hatta dün gece geyigini bile yaptı artık programın acılısını yapmadan telefon alıcam bu gidişle dediBen genelde 12den sonra açıyorum en eğlenceli kısmı ordan sonra bana göre
Çok işim var tatlım
Zeki artık isi ilerletti hen telefonları alıyor eskiden yorumları okurdu bi kac saat hatta dün gece geyigini bile yaptı artık programın acılısını yapmadan telefon alıcam bu gidişle dedidaha eğlenceli böyle cidden
Matrax ile yatıp kalkıyorum zaten profilimden belli değil mi
Tamam hayatım sen beni etiketlemiyon diye stem ettin o yüzden :)Çok işim var tatlım
Aynı durum bendede yıllard8r gecerliYıllar önce geceleri kulaklıkla dinlerken uyuyakaldığımı ve zekinin kapanış şarkısıyla uyandığımı hatırlıyorum. ( tabiki kulaklıkla uyuyakalmak tehlikeli!) şimdi ise denk gelirsem dinliyorum.
Tabikide matrax yılaaard8r var her aksam toplanıp dinleyelim doye actim konuyuMatrax hala devam ediyor mu ya? Ergenliğimin uykusuz geceleri
Ha öyle mi bend. Yae o yüzden geç saatte açıyordum ya bol müzik tanıtım ve mesaj okuma vs yapıyordu içim şişiyordu.
tüm dertlerimi unutuyorum onu dinlerken
hatta program biterken çaldığı multitapın şarkısının hastasıyım battaniyem kareli battaniyem değerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?