- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
adamı resmen yatağından kaldırdı çıktılar dışarı napacak acaba şaka olduğunu görünceBen normal doğum yapmam soylim baştanadam şimdi çıldırıcak
gelmem mii yaaaHer gece burda yoklama olcak sıkıysa gelmeyinn
Aynen bendeadam ne odun ya
Adam öğrenince napıcak acaba çıldirıcak az kaldıBende ya
şimdide karpuz diyor bu mevsimdeAdam öğrenince napıcak acaba çıldirıcak az kaldı
Gene iyi he bizimkiler olsa delirirdiAdam öğrenince napıcak acaba çıldirıcak az kaldı
adamın sabrıyla oynuyorlar şu anGene iyi he bizimkiler olsa delirirdi
aldırsak mı dedi yaa resmenMecburmuyum ben senin çocuğunu doğurmaya
anne karnında tepki veriyorsunuzda diyor doğduktan sonra umursamıyorsunuz diyor harika konuştu işte!!!Zeki konus zeki senin sayende yetistim zekim ya sen bizi yetistirdin
Bu adam benim düsünce tarzıma görüslerime en en büyü katkı sağlana adamdıranne karnında tepki veriyorsunuzda diyor doğduktan sonra umursamıyorsunuz diyor harika konuştu işte!!!
çok yerinde ve doğru konuşuyor feracem haklı adamBu adam benim düsünce tarzıma görüslerime en en büyü katkı sağlana adamdır
telefonla konuşurken bulaşık nasıl yıkanmıyor ben onu anlamadımBu kız sussun
amaç eleştiri yapmak ama haddini bildirdi iyi kızAdam haklı yani helal olsun sırf eleştiri olsun diye eleştiri yapanlar var dikkat çekmek amaç
Aynen bide şu kızı sustursa tam olucakamaç eleştiri yapmak ama haddini bildirdi iyi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?