Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tatlı değişik bir kızsın sen FeracelimDuygulandım zekahh kocaman gônüllü adam
Eki Görüntüle 1791216 A -Alisa- @-Mahperi- @COLIN
BOASK
Hannaz
Eses07 @2KediAnnesi
yamukprenses kadınlar günüz kutlu olsun canlar
![]()
Herşey aynı vallaha :) vayy ne için aradın?Ben katiLmistim zekiye 2009da![]()
ewLendigimden beri dinLemiorum ama aynidir eminimm
![]()
![]()
Genelde herkes böyle diyorNe tatlı değişik bir kızsın sen Feracelimçok teşekkürederim canım,ben de senin ve tüm kk nın ve tüm dünya kadınlarının dünya kadınlar gününü kutluyorum
![]()
Özeliz elbetBuyur canım ,kvalidemden şimdi geldim ,sizin de bayanlar gününüz kutlu olsun , hepimizin kutlu olsun ,bir günlüğüne hatırlanmayalım ,biz değerliyiz ve özeliz![]()
Aynen :))Zek farki! Dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun ♡♡♡
Ama öylesin,hem çocuk hem olgun kadın gibi...Hem çılgın neşeli,hem oturaklı...Sadece laylaylom yapmıyorsun,olanlara duyarlısın,kısacası tek bir şeyde saplanıp kalmamışsın,her telden çalıyorsun bu da harika birşey.Genelde herkes böyle diyorteşekkürler
![]()
Bugün aldığım en güzel mesajdı mutlu ettin beni :) mahçup oldum tişikir idirim :)Ama öylesin,hem çocuk hem olgun kadın gibi...Hem çılgın neşeli,hem oturaklı...Sadece laylaylom yapmıyorsun,olanlara duyarlısın,kısacası tek bir şeyde saplanıp kalmamışsın,her telden çalıyorsun bu da harika birşey.![]()
Duygulandım zekahh kocaman gônüllü adam
Eki Görüntüle 1791216 A -Alisa- @-Mahperi- @COLIN
BOASK
Hannaz
Eses07 @2KediAnnesi
yamukprenses kadınlar günüz kutlu olsun canlar
![]()
Eğlenmek ne haddimize insanlar sokağa çıkmaya korkuyorüzerinden 1 hafta geçti ama yine aynı haldeyiz yarın bende sanmıyorum program yapıcağını.
zaten zamanla alışcaz galiba bu bombalara haberlere herkes herzaman oldugu gibi devam edecek hayatına.
bunu yapmaya çalışıyo pislikler.