• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matrax Severler Toplanın :))

DaimAsk DaimAsk canım napıyon sesssiz ssesiz bakınıyon yazmıyosun hiç:KK53:

dün gece sevgilim aradı zekiyi dinlememe engel oldu :KK48:
hem size katılamadım hem programı dinleyemedim :KK51:

zaten arkadaşken zek'i ona övüyodum ona komik adam fikirleri çok orjinal cok begeniyorum falan diye şimdilerde gıcık oluyo. artık dinlemiceksin o programı diyo :KK53: kıssskanç :KK47:

hanii nerelerdesiniizzzz :KK6:

dün gece sevgilim aradı zekiyi dinlememe engel oldu :KK48:
hem size katılamadım hem programı dinleyemedim :KK51:

zaten arkadaşken zek'i ona övüyodum ona komik adam fikirleri çok orjinal cok begeniyorum falan diye şimdilerde gıcık oluyo. artık dinlemiceksin o programı diyo :KK53: kıssskanç :KK47:

hanii nerelerdesiniizzzz :KK6:
Neden gıcık oluyor ki?
Ben dinlemekteyim :))

arkadaş olarak gördügünüz biri evlilik teklifi etse ne cevap verirdinizzz.
ben şok olup kalırdım sonrasını düşünemedim bile:KK48:

Bu adamın kafasında biri yok mu ki bana gelmez böyleleri zaten:63:
Baya önceden deniz sekiye asık olmus programda hep sarkılarını calmıs belli etmis yani kendini sonra deniz seki aksam yemegine davet etmiş bizimki gitmemiş şimdi ne giycem ne etcem düşünemezmiş :KK14: bozmak istemedi demekki o saf askın büyüsünü daha da kimseyle ne duyuldu ne gördük bi fotosu bile yok disi bir sinekle dahi:KK48: offf evlensinde benimde kafam rahat olsa pöffff:KK14:

Baya önceden deniz sekiye asık olmus programda hep sarkılarını calmıs belli etmis yani kendini sonra deniz seki aksam yemegine davet etmiş bizimki gitmemiş şimdi ne giycem ne etcem düşünemezmiş :KK14: bozmak istemedi demekki o saf askın büyüsünü daha da kimseyle ne duyuldu ne gördük bi fotosu bile yok disi bir sinekle dahi:KK48: offf evlensinde benimde kafam rahat olsa pöffff:KK14:

:KK48:
evlenemezzzz kiii

şimdi bende merak ettim nasıl kriterleri var acaba :KK58:

Back
X