• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Matofin, pko hk;

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizegibiii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
397
389
18
Kızlar merhaba,
25 yaşında 1 yıldan fazla süredir evliyim.
Kg 55 Boy 1.64 .
Geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım sol tarafta 1 yumurtam büyümüştü.
Bu yaşıma kadar pko olduğumu zannediyordum regl düzensizliğim çoktu bazen ilaç kullanmadan regl göremiyordum çoğu doktor öyle diyordu çünkü, dün farklı bir doktora gittim ( çok tavsiye ettiler) bana pko değilsin pko görünümlüsün seninde çok yumurtan var ama birbirini sıkıştırmış yapışık gibi duruyorlar o yüzden büyüyemiyorlar dedi ve bana matofin 500 mg + folbiol verdi yumurtalıklar birbirinden serbest gelişsin araları biraz açılsın büyüsün diyeymiş öyle dedi yani .
Ve dün reglinin başladığından itibaren 12. Günümdü en büyük yumurtam 9 mm olmuş.
Sizce bu yumurta daha fazla büyür mü ?
Büyüme ihtimali varsa ovülasyon testi yapmaya başlayayım mı?
Matofin ile bir sonuç elde edebilen, kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar merhaba,
25 yaşında 1 yıldan fazla süredir evliyim.
Kg 55 Boy 1.64 .
Geçen ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım sol tarafta 1 yumurtam büyümüştü.
Bu yaşıma kadar pko olduğumu zannediyordum regl düzensizliğim çoktu bazen ilaç kullanmadan regl göremiyordum çoğu doktor öyle diyordu çünkü, dün farklı bir doktora gittim ( çok tavsiye ettiler) bana pko değilsin pko görünümlüsün seninde çok yumurtan var ama birbirini sıkıştırmış yapışık gibi duruyorlar o yüzden büyüyemiyorlar dedi ve bana matofin 500 mg + folbiol verdi yumurtalıklar birbirinden serbest gelişsin araları biraz açılsın büyüsün diyeymiş öyle dedi yani .
Ve dün reglinin başladığından itibaren 12. Günümdü en büyük yumurtam 9 mm olmuş.
Sizce bu yumurta daha fazla büyür mü ?
Büyüme ihtimali varsa ovülasyon testi yapmaya başlayayım mı?
Matofin ile bir sonuç elde edebilen, kullanıp hamile kalan var mı?
Matofin insülin direnci olanlara veriliyor bende anyı sen gibiyim pko var ama görünümü mü değil mi bilmiyorum matofinin içeriği aynı olan glukofen kullanıyorum ama benim 850 mg bana 6 kilo verirdi 3 aydır kullanıyorum fazdası var bence

Matofin insülin direnci olanlara veriliyor bende anyı sen gibiyim pko var ama görünümü mü değil mi bilmiyorum matofinin içeriği aynı olan glukofen kullanıyorum ama benim 850 mg bana 6 kilo verirdi 3 aydır kullanıyorum fazdası var bence
Benim fazla kilom yokmuş öyle dedi şeker ilaco olması ürküttü siz danıştınız mı işe yarıyormu gebelik için

Benim fazla kilom yokmuş öyle dedi şeker ilaco olması ürküttü siz danıştınız mı işe yarıyormu gebelik için
Pcoyu iyileştire biliyormuş bu ilaç ihmal etme ben kullanmaya başladığımdan beri gitmedim dr bu ay gitcem bakalım ilaç işe yaradı mı

Back
X