• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matmazel87 çeyiz hazırlığım:)))))

$3543_152265022_500X500.webp:69::69::69:

harika şeyler aldıkların :62: :98: Merak ediyorum bu kadar şeyi alırken kararsızlık yaşadın mı? Hemen karar verebiliyor musun?

tek tek baktım sayfalara kaçırmadıysam deterjan kutusunu göremedim pazaristanda deterjanmatik vardı benim çok hoşuma gitti ama annem aldırmadı küçük diye :(:( bi bak istersen

harika şeyler aldıkların :62: :98: Merak ediyorum bu kadar şeyi alırken kararsızlık yaşadın mı? Hemen karar verebiliyor musun?
o kadar kararsız biriyim kii benimle alışverişe cıkmayı kimse istemiyoo:14:

tek tek baktım sayfalara kaçırmadıysam deterjan kutusunu göremedim pazaristanda deterjanmatik vardı benim çok hoşuma gitti ama annem aldırmadı küçük diye :(:( bi bak istersen

sagol canım bakıyım hemen alırım merak etme cok seviyorum evime bşiyler almayı:12: sivas lımısın yoksaa:68:

mobilyalarımızı aldık halılarımız ve tüllerimiz hariç hepsini evimi serince cekip paylasıcam kıslar sizlerle hepinizi cok seviyorum....

sagol canım bakıyım hemen alırım merak etme cok seviyorum evime bşiyler almayı:12: sivas lımısın yoksaa:68:[/QUOTE]

bende çok seviyorum ama artık almama izin vermiyolar :(evet sivaslıyım:):)

Son düzenleme:
sagol canım bakıyım hemen alırım merak etme cok seviyorum evime bşiyler almayı:12: sivas lımısın yoksaa:68:

bende çok seviyorum ama artık almama izin vermiyolar :(evet sivaslıyım:):)[/QUOTE]

sivasta mı ıkamet ediyosun hangi semttesin merak ettim sakıncası yoksa tabi:68:

cnmmm güle güle kullan bütün aldıklarını hepsi çok şık çok güzelll:46::46:

düğüne de az kaldı dimii:16::16:

Sanırım düğün tarihi çok yakın. Hayırlı olsun. Her şey dilediğinizce olur umarım :)

Back
X