• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matmazel87 çeyiz hazırlığım:)))))

Allah mesut etsin bir ömür inşallah :3:
İyi günlerde kullan aldıklarını:nazar:
bu telaşı çok iyi biliyorum aklıma geldikçe ayaklarım sızlıyor.
ben düğünüme 1 ay kala yapmıştım alışverişi 3 günde almıştım herşey almışız ama sadece çay süzeğini unutmuş:1:

:31:amin canım cok sagoll:69::68:

dün mutfagımız için aldık

$imagesCAWUZG2W.webp

bu da kirli sepeti bu benziyo büyük ama cekemedim de;:54:$813098001.webp

banyo setim:52:$Rich-Tasli-8-Parca-Banyo-Seti-Lila-HEDIYELI__30268836_0.webp

$FlavioPoliSommersoGlassVases.webp ölesine görüp begenip almıştım:35:

$cam_vazo.webpbunuda yatak odama aldım rengine uygun zaten:69:

$profesyonel-buyuk-boy-utu-masasi-bravo-40x120-mb23197_206757_r1.webpbu da öle ütü masam iştee

Son düzenleme:
aklıma eksiklerim geldikce alıyorum konum baya karman corman oldu düzenliycem inş. bi gün kusura bakmayın kıslar:31:

boş kalan oda için misafir odasına aldıklarımız;
$nevresim_takimi_akfil_ilkyaz_tek_kisilik_79098.webp$TEK-KISILIK-90X190-KUMAS-BAZA-EKO-YATAK-BASLIK__35901507_0.webp

Eklentiler

• $Ikea-calisma-odasi-3.webp
    $Ikea-calisma-odasi-3.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 59
Banyo setin harıka koçtaşta var :) her gittiğimde bakmaktan alamıyorum kendımı bende mor düşünüyorum banyomu başka hoşuma gıden bı model bulamazsm bu banyo setınden alıcam :)))

Güle güle kullanın ..

hoşuma gitti söylemek istedim:69: herşeyin çok güzel ama bunlar küçük ayrıntılar önermli olan mutluluk bunu unutmamak lazım inşallah eşlerimizle aklın alamayacağı kadar mutlu oluruz cümlesi de tabi:21::21::21:

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan :16:Alınacak çok bir şey kalmamış galiba yok yok çeyizinde :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X