Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına diyelim. :) Bu arada ekledim seni ama benim iyileşme sürecim diğer arkadaşlara göre daha sıkıntılı oluyor. yani resimler seni yanıltmasın. Normalde 1 ay sonunda bir çok arkadaşımın daha iyi şekil aldılar. Herkeste süreç farklı işliyor.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına diyelim. :) Bu arada ekledim seni ama benim iyileşme sürecim diğer arkadaşlara göre daha sıkıntılı oluyor. yani resimler seni yanıltmasın. Normalde 1 ay sonunda bir çok arkadaşımın daha iyi şekil aldılar. Herkeste süreç farklı işliyor.
Teşekkür ederim, albümüne baktım başlangıçta sıkıntı yaşamışsın ama 1 aylık halleri gayet iyi görünüyordu zamanla çok çok daha güzel olacaklardır, güle güle kullan