• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matematikci'nin diyet günlüğü

matematikci45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
106
1
96
Manisa
selam arkadaşlar.ekim ayının 10unda diyet yapmaya başladım ve aralığın sonuna kadar 10 kilo kadar verdim.hayatı boyunca pazartesi kahvaltıda diyete başlayıp öğle yemeğinde diyeti bitiren biri olarak:1no2:bu sefer beni başarıya ulaştıran yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.
diyete başlamadan önceki gece, ertesi gün ne yiyeceğimi (kahvaltıdan gece yatıncaya kadar )tek tek tarihleriyle birlikte bir deftere kaydettim.ve gün sonunda %100 uymayı başardıysam sayfaya bir yıldız eğer diyete uymadıysam kurukafa resmi çizmiştim.birkaç günde bir deftere baştan göz gezdirip kendimi değerlendirdim.20-25 gün bu şekilde devam ettim ve alıştıktan sonra defteri bıraktım ama diyete aralık'a kadar devam ettim...
o zamandan sonra diyete ara verdim ama bir hafta önce yeniden başladım ve yine defterim en büyük yardımcım oldu.ben faydasını gördüm sizlere de tavsiye ederim

kilo vermeye uğraşırken yediklerimizi yazmak oldukça etkili bir yöntemdir biz aylardır uyguluyoruz bunau hatta püsskütt ün başarı öyküsüne dikkat ederseniz oda bunu vurguluyor.ayrıca bunun için hazırlanmış günlüklerde mevcut dilara koçak ın hazırladığı iyi yaşam günlüğü gibi

arkadaşlar benim kilo bi hayli fazlaydı ilk başladığımda 113 ile başladım.tabii diyetisyenden de yardım aldım.ama ilk iş kafada bitirmek.2,5-3 ayda 103-104 civarına inmeyi başardım.ama sonra biraz ipin ucunu kaçırdım ara tatilde.sonra da toparlaması biraz zor oldu.bi haftadır yine aynı yöntemimle diyete başladım...bence ilk iş gerçekten istemek ve inanmak.ama defter tutmak bana çok yardımcı oldu.hem ertesi gün bugün yemekte ne yapsam düşüncesi de olmuyor...şimdi hedefim yaz tatiline kadar 90 inşallah

Son düzenleme:
bu arada diyetisyene gitmeyle ilgili olarak da şunu söyleyim.insanın güdülenmesi için faydası oluyor ama verdiği diyet listesi internetten de bulunabilecek türden 6 öğünlük 1700-1800 cal civarı bir diyetti.

kolay gelsin canım.yaza kadar 80 kilo olman bile hayal değil.Benimde sloganım şudur yansın yağlar:) ben de onları yakmak için 3 hafatadır yoğun bir savaş içerisindeyim.Allah yardımcımız olsun..

kolay gelsin canım.yaza kadar 80 kilo olman bile hayal değil.Benimde sloganım şudur yansın yağlar:) ben de onları yakmak için 3 hafatadır yoğun bir savaş içerisindeyim.Allah yardımcımız olsun..

inşallah canım sana da kolay gelsin.benim en büyük hatam öğrencilik yıllarından kalma abur cubur alışkanlığım oldu.şimdiki aklım olsa bi iki kilo fazlalıkta hemen tedbirimi alırdım:1no2:ama olsun zararın neresinden dönersek kardıryerimseniben

kesinlike öyle ama ben kilo verdikçe üzülüyorumda biliomusun? Diyorum nie üniversite hayatımı bu kadar kilolu ve mutsuz geçirdim diye.Ben de ilk yıl aldım bunca kiloyu ve bir türlü veremedim. Hep pztler ve başka diyetler... ama bu sefer diyette değilim.Sadece çok sağlıklı bir beslenme uyguluyorum ve o diyet lafını duymak dahi istemiyorum nerdeyse

kesinlike öyle ama ben kilo verdikçe üzülüyorumda biliomusun? Diyorum nie üniversite hayatımı bu kadar kilolu ve mutsuz geçirdim diye.Ben de ilk yıl aldım bunca kiloyu ve bir türlü veremedim. Hep pztler ve başka diyetler... ama bu sefer diyette değilim.Sadece çok sağlıklı bir beslenme uyguluyorum ve o diyet lafını duymak dahi istemiyorum nerdeyse

haklısın canım,asılında bazı alışkanlıkları değiştirmek bile yetiyor.çok katı kuralları olan bi diyet zaten insanı baştan yıldırıyor.ben sevdiğim şeyleri yedim ama belli bi ölçüde.makarna,pilav,sütlü tatlı bile yiyrodum ama tadını alacak kadar,mideyi tıka basa doldurmamak lazım.bi de haftada bi gün kendime şımarma hakkı veriyodum.çok sıkı olunca zaten insan baştan pes ediyor.

haklısın canım,asılında bazı alışkanlıkları değiştirmek bile yetiyor.çok katı kuralları olan bi diyet zaten insanı baştan yıldırıyor.ben sevdiğim şeyleri yedim ama belli bi ölçüde.makarna,pilav,sütlü tatlı bile yiyrodum ama tadını alacak kadar,mideyi tıka basa doldurmamak lazım.bi de haftada bi gün kendime şımarma hakkı veriyodum.çok sıkı olunca zaten insan baştan pes ediyor.

evet hem pes ediyosun hem de kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorsun:çok üzgünüm: bide bu zamanlarda yemekleirn tadına daha bir varıyorsun ve ödüllerini yerken daha çok zevk alıyorsun değil mi? Önce den olsa yediğim bi sütlü tatlıdan bu kadar zevk almazdım. İnşbu emeklerimiz sonuç verir cnm. Ben yarın tekrar uğrarım.sositososito

Söz uçar yazı kalır . . .

çok çok çok etkili bi metod . . . ben çok beğendim bunu . . .

:asigim:

en kısa zamanda bunun için bir ajanda alacağım ve hemen uygulamaya koyulacağım . . .

kaydirigubbakcemile5

Selamlar! Çok sevindim senin adına! darısı başıma diyorum, ben de 130 kiloyum! senden beteri de var bak!:D ben de biy diyetisyen listesi uyguluyorum ve hergun neler yaptıgımı ve neler yedıgımı arkadaslarla payalasıyorum burada, cok etkılı bır yontem hakıkaten, yedıklerını yazmak hatta ve hatta baskalarıyla paylasmak!

Selamlar! Çok sevindim senin adına! darısı başıma diyorum, ben de 130 kiloyum! senden beteri de var bak!:D ben de biy diyetisyen listesi uyguluyorum ve hergun neler yaptıgımı ve neler yedıgımı arkadaslarla payalasıyorum burada, cok etkılı bır yontem hakıkaten, yedıklerını yazmak hatta ve hatta baskalarıyla paylasmak!

inşallah başarılı olacağız canım.kolay gelsin.

Back
X