Matematik mezunu bankacı??

Jonferder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
17
0
37
Merhaba birşey sormak istiyorum.
Matematik bölümü okuyorum (4 yıllık) ve ilerde akademik kariyer yapmak birinci hedefim ama ona olanağım olmadığı taktirde, bankacılık düşünüyorum.
Şimdi merak ettiğim şey; matematik bölümü mezunu ve programlama bilen birini, herhangi bir bankanın hangi bölüme alınacağı, hangi kademede göreve alınacağı.
Bilgisi olan var mıdır acaba, vardır mutlaka da cevaplandırabilir misiniz acaba?

ben de matematik mezunuyum canım aslında ben de bankacılık istiyordum ama sonra dersane falan derken banka olayını geri plana attım.şuan yüksek lisans yapıyorum zaten.kendini fazla şartlandırma derim ben yani akademik bankacılık falan diye,öğretmenliği de düşünebilirsin..bankacılık için zaten ilk önce kpss den iyi bi puan alman şart.dil de gerkiyo.mülakata da alacaklar bu kesin bişe zaten.ama damdan düşer gibi adamı birden gel bankamıza gişeden,veya başka bir pozisyondan başlatalım demiyorlar.internette iş bulmak için bazı siteler var,kariyer.net,yenibiris.com falan buaralara özgeçmişini bırak ve online başvurular yap.inan o şekilde aramalar yaparsan daha aydınlatıcı bilgiler edinirsin.bir sürü farklı pozisyonlar için başvurular mevcut oluyor çünkü.:1hug:

ben de matematik mezunuyum canım aslında ben de bankacılık istiyordum ama sonra dersane falan derken banka olayını geri plana attım.şuan yüksek lisans yapıyorum zaten.kendini fazla şartlandırma derim ben yani akademik bankacılık falan diye,öğretmenliği de düşünebilirsin..bankacılık için zaten ilk önce kpss den iyi bi puan alman şart.dil de gerkiyo.mülakata da alacaklar bu kesin bişe zaten.ama damdan düşer gibi adamı birden gel bankamıza gişeden,veya başka bir pozisyondan başlatalım demiyorlar.internette iş bulmak için bazı siteler var,kariyer.net,yenibiris.com falan buaralara özgeçmişini bırak ve online başvurular yap.inan o şekilde aramalar yaparsan daha aydınlatıcı bilgiler edinirsin.bir sürü farklı pozisyonlar için başvurular mevcut oluyor çünkü.:1hug:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Akademik kariyer en büyük hayalim aslında ama şartlandırmıyorum kendimi, olmazsa olmaz.
Bankacılık ikinci seçeneğim.
Ama bilmediğim çok şey var tabi.
Peki, ben dediklerinize bakıcam, tekrar teşekkür, sağolun.

§♀Jonferder♀§;1168006 .!.:
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Akademik kariyer en büyük hayalim aslında ama şartlandırmıyorum kendimi, olmazsa olmaz.
Bankacılık ikinci seçeneğim.
Ama bilmediğim çok şey var tabi.
Peki, ben dediklerinize bakıcam, tekrar teşekkür, sağolun.

rica ederim her şey gönlünce olsun

ben fizik mezunuyum.bankalara da başvurdum ve hangi pozisyona başvurduysam arayıp çağırdılar.sayısal bölümlerden mezun olunca bankalar çok ilgileniyo.sermin in dediği gibi kariyer.net ve yenibiris.com dan takip edebilirsin.

Merhabalar...Ben de bankacılık istiyorum.Ama hani gişe eleanı olarak başlamak istiorum.Nasıl başvuracağım bilemiyorum.Bilen varsa yardım edin arkadaşlar.....

evet iş var ama diğer branşlar bizim önümüzü tıkıyor,herkes kendi branşının mesleğini yapsın bence

Matematik bölümü mezununu bankalar alır.Ancak yabancı dil bilmek önemlidir.Hangi bölümde çalıştıracaklarını ise ihtiyaçlarına göre belirlerler.
Sevgiler

X