Matematik baş belasıııı :( Tm'de ilk 30.000 için yardımmm :(

mrvkys

Hiç sevmemişsin beni aşk...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
802
38
318
Kızlar benim hedefim hukuk ama olmazsa işletmeye falan gidecemm mecburen ama matematiğim çok zayıf. bir yılda nasıl düzeltip ilk 25000-30000 arası derece yapabilirim yani olur mu ? dershaneye gitmeyi düşünmüyorum ikinci yılım bu ama bir de lise 3 te sınıfta kaldım baya yıl kaybettim o yüzden bu yıl ne gelirse gidecem...

matematik ve geometriyi evde videolarla ve kitaplarla halledebilir miyim ?

canım benden sana tavsiye tamamen dershaneye güvenme. Öğrenme-matematiği anlama tarzın nasılsa ona göre davran. Mesela özet halinde hızlı giden bir yöntemle anlarım dersen dershaneyle birleştirebilirsin çalışmalarını.Ama yavaş anlatım daha iyi olur dersen evde videolar ve kitaplar (bence) daha çok yardımcı olacaktır.. Bu yıl bende 2. kez girdim. Ve edindiğim tecrübelerden biriydi. Ne olursa olsun önceliği kendi öğrenme stiline ver..

Anladım canım sağol. evet anlama tekniğimi çözmem gerek önce onu öğrendikten sonra ders çalışmam lazım. özetle ama yavaş yavaş anlıyorum ben. dershaneye gitmeyecektim ama belki giderim matematiği evde çalışmam zor olacak. bilmiyorum ya ne yapacağımı bakalım hayırlısı. bi şekilde bişeyler yapıp kazancam inşallah bu yıl.

hayırlısı olsun. Allah o çalışma sabrını isteğini nasip etsin inşallah..

Amin yarabbim inşallah ya... Teşekkür ederim canım sağol :)

Canım dershanenin hiç bir faydası olmuyor boşuna zaman ve para kaybı. Bence matematik ve geometriden özel ders almaya calış. Cok daha iyi olur. Diğerlerinide kendin halledersin. Ama dershane düşünüyorsanda iyi araştır herkese sor gidenlere memnun kalan cok ise ona göre git. Ama cok calıskan ögrencilerin lafına bakma onlar tabiki begenir her türlü anladıkları için. Sen normal kişilere sor herkes memnunsa o dershaneye git.

youtube da şenol hocayı tavsiye ediyorum ayrıca ekol hocanın videolarının hepsini incelersen istediğinden fazla başarı da elde edebilirsin adamlar üşenmemiş bütün konuları anlatmışlar bize de dinlemek düşer tabi benim favorim şenol hoca tabi anlatımı soru çözümü falan çok iyi en çok ondan anlıyorum sana da atıyım her gün aksatmadan 4-5 konu dinlesen 9 ay sonraki ygsye bomba gibi hazırsın demektir

Şenol Hoca - YouTube

ben de bütün videoları izleyip bitirmeye çalışıcam ..

Haklısın canım biliyorum dershane mükemmel değil kesin kazanırım diye bir şey yok ama korkuyorum bir yıl sınıfta kaldım lise 3te, bir yıl ordan kaybettim zaten, sonra bir yıl da bu yıl kaybettim kazanamadığım için birde seneye olmazsa diye çok korktum 3 yıl kayıbım olacak çoğu arkadaşım başladı bile üniversiteye benim seneye kesinlikle kazanmam lazım inşallah... Yoksa bende istemiyorum aslında ama benim temelim yok resmen abartmıyorum lisede hiç ders çalışmazdım doğru düzgün, sınıf geçmek için çalışırdım hep ve gördüm şimdi anyayı konyayı aklım başıma geldi ama geç geldi maalesef özel dersi düşündüm ama burda kayseride ucuz değil ki dershane fiyatı geçen yerler bile var. zaten dershane kesin değil belki giderim. matematiği böyle sıfırdan başlayıp evde videolarla düzelteceğime inanamadığım için düşünüyordum dershaneyi ama dediğim gibi kesin değil. neyse hayırlısı olsun bakalım ne olacak

Teşekkür ederim Ekol hocayı biliyordum ama Şenol hocayı duymamıştım sağol :) izleyeceğim bende inşallah faydası olur. Ama lys konularını göremedim şenol hocada paylaşmamış sanırım ? hiç bir ders almadan sadece videolarla 9 ayda olur mu ki ?

Hmm anladım mervecim haklısın yani orada fiyatlarda fazlaysa özel ders zor olur.. Ama her gün video falan izlersende ben inanıyorum ki başarırsın. Benimde cok fazla temelim yok.. Hocalardan kaynaklı sanırım

Hmm anladım mervecim haklısın yani orada fiyatlarda fazlaysa özel ders zor olur.. Ama her gün video falan izlersende ben inanıyorum ki başarırsın. Benimde cok fazla temelim yok.. Hocalardan kaynaklı sanırım

Evet ya bizim okul düz liseydi tamam çalışan her yerde yapar ama adam gibi de anlatan olması gerekiyor. ben bu yıl temelimi tam oturtup hemde sınavı kazanacak seviyeye getirmem lazım inşallah ne varsa kullanıp bu yıl kazanmam lazım. videoları falan her gün izleyip elimden ne geliyorsa fazlasını yapıcam inşallah. bende sana inanıyorum canım sende başaracaksın inşallah.ikimizde en çok istediğimiz şu üniversiteye girelim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…