Haklısın canım biliyorum dershane mükemmel değil kesin kazanırım diye bir şey yok ama korkuyorum bir yıl sınıfta kaldım lise 3te, bir yıl ordan kaybettim zaten, sonra bir yıl da bu yıl kaybettim kazanamadığım için birde seneye olmazsa diye çok korktum 3 yıl kayıbım olacak çoğu arkadaşım başladı bile üniversiteye benim seneye kesinlikle kazanmam lazım inşallah... Yoksa bende istemiyorum aslında ama benim temelim yok resmen abartmıyorum lisede hiç ders çalışmazdım doğru düzgün, sınıf geçmek için çalışırdım hep ve gördüm şimdi anyayı konyayı
aklım başıma geldi ama geç geldi maalesef
özel dersi düşündüm ama burda kayseride ucuz değil ki dershane fiyatı geçen yerler bile var. zaten dershane kesin değil belki giderim. matematiği böyle sıfırdan başlayıp evde videolarla düzelteceğime inanamadığım için düşünüyordum dershaneyi ama dediğim gibi kesin değil. neyse hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Teşekkür ederim
Ekol hocayı biliyordum ama Şenol hocayı duymamıştım sağol :) izleyeceğim bende inşallah faydası olur. Ama lys konularını göremedim şenol hocada paylaşmamış sanırım ? hiç bir ders almadan sadece videolarla 9 ayda olur mu ki ?