matematiği iyi olanlar bi bakabilir mi ?

Canim bence matematik ders degil eglence boyle dusun derim surekli soru coz cozdukce daha cok sevecekain benim yasim 29 ogretmen falan dglm ama hala coziyorum

Bende sifirdan baslayanlardanim antrenmanlara mat 1 e basladim bakalim ne olacak sonum inş emeklerimiz boşa gitmez

Canım benim ortadan başlama, Matematik, Geometri müfredatı, hep temel üzerine giden şeyler, ortadan başlarsan çözemezsin soruların yarısını, önceki konularla yeni konunun harmanlanmasından oluşmuş sorular olduğu için, sanki yeni konuda anlamadığın şeyler varmış gibi hissedersin. Fem'in sarı kitabı çok başarılı Mat/geo için, Her soru tipini ayrı ayrı anlatıyor onu al ayrıca ondan çalışmaya başla.

Valla mat benimde önümde bi engel.. evliyim bi kızım var hala okuyorum ama benim matı çözmeden hallademayeceğimi anladım. Kpss den 76aldım 3tane mat yapabildim sadece... on tane yapsaydım olacaktı memurdum...

Matemetik ve geometri bol bol soru çözerek anlasilir cnm takildigin sorulara benzer örnekler bakarak anlamaya calisarak mantigini kavrayabilirsin inş halledersin takildigin yerlerde yardimci olabilirim elimden geldiğince

Geometri için her gün en azından düzenli 10-15 soru çözmelisin. Geometri biraz görme işidir her zaman formül, mantık bilmen işe yaramayabilir. Ben matematikçiyim ve istersen arada bana da soru yollayabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.

Canim bence matematik ders degil eglence boyle dusun derim surekli soru coz cozdukce daha cok sevecekain benim yasim 29 ogretmen falan dglm ama hala coziyorum

Ya aslinda sorulari yapabilince cok zevjli oluyo insanin guvveni yerine geliyo eglenceli olmaya basliyo ama bi yerlerde takildin mi butun ozguven yerle bir oluyor sil bastan gibi .

Bende sifirdan baslayanlardanim antrenmanlara mat 1 e basladim bakalim ne olacak sonum inş emeklerimiz boşa gitmez
Ins canim ya valla tek istegim matematigi cok iyi ogrenmek o olursa hayallerim gerceklesecek.

bende bastan baslicaktim ama hoca sinifla beraber gitmen lazim sonra da geriye donup eksiklerini kapaman lazim dedi ona uydum bende .

Valla mat benimde önümde bi engel.. evliyim bi kızım var hala okuyorum ama benim matı çözmeden hallademayeceğimi anladım. Kpss den 76aldım 3tane mat yapabildim sadece... on tane yapsaydım olacaktı memurdum...
Olmuyor gercekten matematiksiz olmuyor yeri geliyo adam yerine bile konmuyosun illa ki yapmamiz lazim.

Matemetik ve geometri bol bol soru çözerek anlasilir cnm takildigin sorulara benzer örnekler bakarak anlamaya calisarak mantigini kavrayabilirsin inş halledersin takildigin yerlerde yardimci olabilirim elimden geldiğince
Matematigi iyi olanlar genelde hep bol soru coz diyor ama sanirim mantigini kavrayamadigim icin sorularla sadece bakisiyoruz ama ugrasiyorum. Ins ygs ye kadar hallederim . Yardiminiz icin tesekkurler sizi fazla sikmadan hepinizden biseyler kapmak isterim :)

Geometriyi yapabilecegimi zannettmiyorum bi dershane hocamiz var sagolsun yani geometriyi seveni bile sogutur dersten olu gibi anlatiyo yardimci olmuyo yapamiyoruz diyince once matematigi hallet diyo ee ben matematigi halledene kadar sinav gelecek ondan sonra napiyim geometriyi.
evde videolarla falan ogrenebilir miyim ki ?
Yardim etmek istemenizden dolayi herkese cok cok tesekkur ediyorum .

İstediğin her zaman sorabilirsiniz cnm elimden geldikçe skilmadan cevap vermeye calisirim ben matematiğe hep ayni tarz sorularin örneklerini coze coze kavradim canm sonrasında gelişiyor zatennkendiliginden

İstediğin her zaman sorabilirsiniz cnm elimden geldikçe skilmadan cevap vermeye calisirim ben matematiğe hep ayni tarz sorularin örneklerini coze coze kavradim canm sonrasında gelişiyor zatennkendiliginden
cok tesekkur ederim peki temeli olmayan biri gunde kac saat calismali en az matematige diger derslerle denge de tutmam gerekiyor kac saat yeterli olur sizce

cok tesekkur ederim peki temeli olmayan biri gunde kac saat calismali en az matematige diger derslerle denge de tutmam gerekiyor kac saat yeterli olur sizce
Rica ederim canm diğer derslere ne kadar zaman ayiriyorsa matematiğe en az onun iki kati bi sure ayirman lazim canm temel olmadigi için daha çok zorlayacaktır seni tam net bi saat soyleyemem ama ne kadar çok zaman ayirirsan basarin o kadar yuksek olur

Tavsiyelerini dikkate alicam tskurler :)

Konu anlatımlı ,çözümlü soruların olduğu çok güzel kitaplar var .Palme,ışıklı,adım adım gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…