• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matematiği iyi olanlar bi bakabilir mi ?

Bana da gönderebilirsin canım hatta istersen skype tan bağlanıp anlatırım matematikte önemli olan mantığını kavraman
Biraz teknoloji ozurluyum skype nasil bisey hic bilgim yok .sorum oldugunda burdan msj olarak atsam cevaplayabilir misiniz.

merhaba kızlar
ben bu sene dershaneye basladım. bıraz gec yazıldım ben yazılana kadar 4-5 konu işlemişler neyse hocalar sagolsun etutle falan acıgı kapamaya calısıyolar. gelgelelım benım matematık ve geometrı sorunuma temelım zayıf yazın antremanlarla matematık kıtabını rasyonel sayılara kadar yapmıstım . dershane hocamda bana ikincisını al bızım asıl konular onun içinde dedı işte bende aldım ortalardan basladım tabı sınıfla beraber gıtmek için. yalnız ben bu matematıge kafa yorarken omrum gıdıyo resmen ıyı kotu yapıyorm aslında ama takıldıgım yerler cok oluyo sureklı hocaya sorasım gelmıyo bazen sınıftakı arkadaslara soruyorum ama nereye kadar boyle gıdıcek özel ders alma imkanım da yok .
ben bu matematıgı nasıl yenerım kısacası ya valla psikolojımı bozacak en sonunda boyle bı sıte falan yok mu takıldıgımız soruları sorup cevap alabılecegımız ( cok sey ıstedım galba :) ) fikir verirseniz super olur .
Canım ben matematik öğretmeniyim. Sana tavsiyem şu dersanede hoca konuyu anlattıktan sonra evde mutlaka sorularını çöz. Yapamadığın her soruyu da birilerine sor ve öğren. Matematik zahmetli bi derstir. Kendi kendine öğrenmen biraz zordur. O yüzden sorularını sor mutlaka.

facebookta ales sayfaları var onlara girin sorun sorularınızı hemen hemen aynı şeyler zaten
ayrıcaaa benim bir arkadaşım maddi durumu da yok dersaneye de gitmezken (ve süper zeki olduğunu inanki söyleyemem) hırsla çalışarak matematikten olimpiyatlara katılacak duruma gelmişti..şimdi iyi bir okulda mimarlık okuyor
çalışırsan olur açılırsın bir de çözdükçe
başarılar:)

Boyle seyler okumak insana umut veriyo gercekten. Hayirlisiyla ben iyi bir bolume yerlesiyim de olimpiyatta gozum yok :) cok tesekkurler

merhaba kızlar
ben bu sene dershaneye basladım. bıraz gec yazıldım ben yazılana kadar 4-5 konu işlemişler neyse hocalar sagolsun etutle falan acıgı kapamaya calısıyolar. gelgelelım benım matematık ve geometrı sorunuma temelım zayıf yazın antremanlarla matematık kıtabını rasyonel sayılara kadar yapmıstım . dershane hocamda bana ikincisını al bızım asıl konular onun içinde dedı işte bende aldım ortalardan basladım tabı sınıfla beraber gıtmek için. yalnız ben bu matematıge kafa yorarken omrum gıdıyo resmen ıyı kotu yapıyorm aslında ama takıldıgım yerler cok oluyo sureklı hocaya sorasım gelmıyo bazen sınıftakı arkadaslara soruyorum ama nereye kadar boyle gıdıcek özel ders alma imkanım da yok .
ben bu matematıgı nasıl yenerım kısacası ya valla psikolojımı bozacak en sonunda boyle bı sıte falan yok mu takıldıgımız soruları sorup cevap alabılecegımız ( cok sey ıstedım galba :) ) fikir verirseniz super olur .

enn sevdiğim ders :) işe mat. sevmekle başlayabilirsin.ezber işe yaramaz anlayarak adım adım ilerle çok zevkli olduğunu göreceksin

Canım ben matematik öğretmeniyim. Sana tavsiyem şu dersanede hoca konuyu anlattıktan sonra evde mutlaka sorularını çöz. Yapamadığın her soruyu da birilerine sor ve öğren. Matematik zahmetli bi derstir. Kendi kendine öğrenmen biraz zordur. O yüzden sorularını sor mutlaka.
dershanede arkamda bi cocuk oturuyo baya matematigi iyi derste aktif olmasindan anladim ona bi soru sordum sagolsun anlatti oda surekli bisey sorsam cocuk sikilacak sonunda en iyisi hocanin pesinden ayrilmamak :)

enn sevdiğim ders :) işe mat. sevmekle başlayabilirsin.ezber işe yaramaz anlayarak adım adım ilerle çok zevkli olduğunu göreceksin
aslinda bende seviyorum cunku ona mecburum ve onsuz olmuyor . Ama aramizda siddeli gecimsizlik var :) insaallah bi gun bende en sevdigim ders diye anlatirim birilerine :)

Basina bela aliyon valla :) saka bi yana arada sorsam sizde anlatsaniz buyuk sevaba girersiniz :)
Tamam canım sen yaz. Her zaman bakabilir miyim inan bilmiyorum, şu an sık sık forumdayım, çünkü işsizim :) Ama vaktim oldukça cevap yazarım ben sana.

Tamam canım sen yaz. Her zaman bakabilir miyim inan bilmiyorum, şu an sık sık forumdayım, çünkü işsizim :) Ama vaktim oldukça cevap yazarım ben sana.
ay cok sagol ya valla allah gonlune gore versn senin de .

Lise bitti ygs ye hazirlaniyorum.
ekol hocayı deneyebilirsin ama dediğim gibi utanmadan sıkılmadan dersanede hocalarını sıkıştır kimse verdiği parayı göz göre göre çöpe atmaz , öğrenciliğin %100'ü 100süzlüktür :KK70::KK70:bu konuda sana da tam not vermeyi isterim anlaşıldı mı?

dershanede arkamda bi cocuk oturuyo baya matematigi iyi derste aktif olmasindan anladim ona bi soru sordum sagolsun anlatti oda surekli bisey sorsam cocuk sikilacak sonunda en iyisi hocanin pesinden ayrilmamak :)
Bencede hocan olur yakın arkadaşın olur utanmadan sor canım :)

ekol hocayı deneyebilirsin ama dediğim gibi utanmadan sıkılmadan dersanede hocalarını sıkıştır kimse verdiği parayı göz göre göre çöpe atmaz , öğrenciliğin %100'ü 100süzlüktür :KK70::KK70:bu konuda sana da tam not vermeyi isterim anlaşıldı mı?
haklisin ben yarindan itibaren hocanin kuyrugu oluyum en iyisi :)

Bencede hocan olur yakın arkadaşın olur utanmadan sor canım :)
Yeni basladigim icin cok samimi oldgm arkadasim yok ama sagolsun kime bisey sorsam yardimci oluyor insanlari fazla sikmadan biseyler kapiyim onlardan.

haklisin ben yarindan itibaren hocanin kuyrugu oluyum en iyisi :)
haaa şöyle ol biraz eğer ilgilenmezlerse ailene söyle aileden biri gidip idareciyle ya da kurucuyla konuşsun bizim kızı geri çevirmişler desin valla ben dersanede stajer öğretmenken anamızı ağlatıyordu sıpalar.

ben de 7-8 ay matematik çalıştım antrenmanlarla mat 1 den baslayıp 2 yi bitirdim. bu hocanın kendi sitesndeki videoları izledim vs. mati kavradım ama sınavda şansım genel kültürden yaver gitti. 4 matle istediğim puanı aldım. kpss bu arada

Back