- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok sagol ya valla allah gonlune gore versn senin de .
Canim bence matematik ders degil eglence boyle dusun derim surekli soru coz cozdukce daha cok sevecekain benim yasim 29 ogretmen falan dglm ama hala coziyorum
Ins canim ya valla tek istegim matematigi cok iyi ogrenmek o olursa hayallerim gerceklesecek.Bende sifirdan baslayanlardanim antrenmanlara mat 1 e basladim bakalim ne olacak sonum inş emeklerimiz boşa gitmez
Benim telefonun androidi dusuk ve hafizasi pek kaldurmiyo turkcelin telefonlarini kullanan bilir indiremeyebilirim ya.Telefona da yüklenebiliyor ama uyumlu olması lazım
bende bastan baslicaktim ama hoca sinifla beraber gitmen lazim sonra da geriye donup eksiklerini kapaman lazim dedi ona uydum bende .Canım benim ortadan başlama, Matematik, Geometri müfredatı, hep temel üzerine giden şeyler, ortadan başlarsan çözemezsin soruların yarısını, önceki konularla yeni konunun harmanlanmasından oluşmuş sorular olduğu için, sanki yeni konuda anlamadığın şeyler varmış gibi hissedersin. Fem'in sarı kitabı çok başarılı Mat/geo için, Her soru tipini ayrı ayrı anlatıyor onu al ayrıca ondan çalışmaya başla.
Olmuyor gercekten matematiksiz olmuyor yeri geliyo adam yerine bile konmuyosun illa ki yapmamiz lazim.Valla mat benimde önümde bi engel.. evliyim bi kızım var hala okuyorum ama benim matı çözmeden hallademayeceğimi anladım. Kpss den 76aldım 3tane mat yapabildim sadece... on tane yapsaydım olacaktı memurdum...
Matematigi iyi olanlar genelde hep bol soru coz diyor ama sanirim mantigini kavrayamadigim icin sorularla sadece bakisiyoruz ama ugrasiyorum. Ins ygs ye kadar hallederim . Yardiminiz icin tesekkurler sizi fazla sikmadan hepinizden biseyler kapmak isterim :)Matemetik ve geometri bol bol soru çözerek anlasilir cnm takildigin sorulara benzer örnekler bakarak anlamaya calisarak mantigini kavrayabilirsin inş halledersin takildigin yerlerde yardimci olabilirim elimden geldiğince
Geometriyi yapabilecegimi zannettmiyorum bi dershane hocamiz var sagolsun yani geometriyi seveni bile sogutur dersten olu gibi anlatiyo yardimci olmuyo yapamiyoruz diyince once matematigi hallet diyo ee ben matematigi halledene kadar sinav gelecek ondan sonra napiyim geometriyi.Geometri için her gün en azından düzenli 10-15 soru çözmelisin. Geometri biraz görme işidir her zaman formül, mantık bilmen işe yaramayabilir. Ben matematikçiyim ve istersen arada bana da soru yollayabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.
İstediğin her zaman sorabilirsiniz cnm elimden geldikçe skilmadan cevap vermeye calisirim ben matematiğe hep ayni tarz sorularin örneklerini coze coze kavradim canm sonrasında gelişiyor zatennkendiligindenMatematigi iyi olanlar genelde hep bol soru coz diyor ama sanirim mantigini kavrayamadigim icin sorularla sadece bakisiyoruz ama ugrasiyorum. Ins ygs ye kadar hallederim . Yardiminiz icin tesekkurler sizi fazla sikmadan hepinizden biseyler kapmak isterim :)
cok tesekkur ederim peki temeli olmayan biri gunde kac saat calismali en az matematige diger derslerle denge de tutmam gerekiyor kac saat yeterli olur sizceİstediğin her zaman sorabilirsiniz cnm elimden geldikçe skilmadan cevap vermeye calisirim ben matematiğe hep ayni tarz sorularin örneklerini coze coze kavradim canm sonrasında gelişiyor zatennkendiliginden
Rica ederim canm diğer derslere ne kadar zaman ayiriyorsa matematiğe en az onun iki kati bi sure ayirman lazim canm temel olmadigi için daha çok zorlayacaktır seni tam net bi saat soyleyemem ama ne kadar çok zaman ayirirsan basarin o kadar yuksek olurcok tesekkur ederim peki temeli olmayan biri gunde kac saat calismali en az matematige diger derslerle denge de tutmam gerekiyor kac saat yeterli olur sizce
Tavsiyelerini dikkate alicam tskurler :)Rica ederim canm diğer derslere ne kadar zaman ayiriyorsa matematiğe en az onun iki kati bi sure ayirman lazim canm temel olmadigi için daha çok zorlayacaktır seni tam net bi saat soyleyemem ama ne kadar çok zaman ayirirsan basarin o kadar yuksek olur
Rica ederim cnmTavsiyelerini dikkate alicam tskurler :)
Konu anlatımlı ,çözümlü soruların olduğu çok güzel kitaplar var .Palme,ışıklı,adım adım gibi....merhaba kızlar
ben bu sene dershaneye basladım. bıraz gec yazıldım ben yazılana kadar 4-5 konu işlemişler neyse hocalar sagolsun etutle falan acıgı kapamaya calısıyolar. gelgelelım benım matematık ve geometrı sorunuma temelım zayıf yazın antremanlarla matematık kıtabını rasyonel sayılara kadar yapmıstım . dershane hocamda bana ikincisını al bızım asıl konular onun içinde dedı işte bende aldım ortalardan basladım tabı sınıfla beraber gıtmek için. yalnız ben bu matematıge kafa yorarken omrum gıdıyo resmen ıyı kotu yapıyorm aslında ama takıldıgım yerler cok oluyo sureklı hocaya sorasım gelmıyo bazen sınıftakı arkadaslara soruyorum ama nereye kadar boyle gıdıcek özel ders alma imkanım da yok .
ben bu matematıgı nasıl yenerım kısacası ya valla psikolojımı bozacak en sonunda boyle bı sıte falan yok mu takıldıgımız soruları sorup cevap alabılecegımız ( cok sey ıstedım galba :) ) fikir verirseniz super olur .