MAT 1 ve GEO sorularından çözemediklerini bana gönder özelden. Foto çek at soruyu ben sana çözümü anlatırım. Her zaman bakabilir miyim bilmiyorum ama baktıkça yazarım böyle.
ben matematik öğretmeniyim hangi lisede ve kaçıncı sınıfsın.merhaba kızlar
ben bu sene dershaneye basladım. bıraz gec yazıldım ben yazılana kadar 4-5 konu işlemişler neyse hocalar sagolsun etutle falan acıgı kapamaya calısıyolar. gelgelelım benım matematık ve geometrı sorunuma temelım zayıf yazın antremanlarla matematık kıtabını rasyonel sayılara kadar yapmıstım . dershane hocamda bana ikincisını al bızım asıl konular onun içinde dedı işte bende aldım ortalardan basladım tabı sınıfla beraber gıtmek için. yalnız ben bu matematıge kafa yorarken omrum gıdıyo resmen ıyı kotu yapıyorm aslında ama takıldıgım yerler cok oluyo sureklı hocaya sorasım gelmıyo bazen sınıftakı arkadaslara soruyorum ama nereye kadar boyle gıdıcek özel ders alma imkanım da yok .
ben bu matematıgı nasıl yenerım kısacası ya valla psikolojımı bozacak en sonunda boyle bı sıte falan yok mu takıldıgımız soruları sorup cevap alabılecegımız ( cok sey ıstedım galba :) ) fikir verirseniz super olur .
Benim de sorunum benzer cok cekingen bi yapim var hocalar gelin sorun cozemediklerinizi diyo zirt pirt gitmekte istemiyorum etut oluyo dershanede ama mat soru cozum yapilmadi bizde .konu sahibi sizde yapiliyosa onun faydasi olur bence.Mat ögretmeninden etut alsanıza 2 3 arkadas birlesip. Ya da soru çozm gunleri yok mu sizin dersanede? Ozel ders de verilir dersanelerde. :) Kolay gelsin.:)
valla hocalar ücretlerini alırken hiç çekinmiyor tatlım , bu senin en tabi hakkın.cok cekingen bi yapim var hocalar gelin sorun cozemediklerinizi diyo zirt pirt gitmekte istemiyorum etut oluyi dershanede ama mat soru cozum hic yapilmadi daha.
Arastiricam bunu canim.ben de sözel öğrencisi idim hiç matematiğim yoktu sınıfı zor geçtim üniversitede matematik dersi nı.de olacak gibi değildi kpss ye hazırlanırken araştırdım doğan ulu diye bir matematik öğretmeni buldum kendisi internetten dividi satıyor aldım onu matematiğim iyi oldu anlamayanlar için birebi.bir arastir çok pahalı değil benim matematiğim epey düzeldi.
ben sozelciyim ama esit agirlik olarak yazildi matematige gercekten dersi dinliyorum ama temel saglam olmayinca pek ise yaramiyor sanki ya .Konuyu derste cok iyi dinle ve aninda sorularini coz,
Temelin yoksa sana cozumlu kitap almani oneririm, ya da internette cozumu olan kitaplar var, oradan yapamadigin sorulara bakarak anlayabilirsin,
Ekol hoca diye bir sey duymustum, baya iyiymis sanirim, onu da bir arastirabilirsin
Ekol hicanin anlatimi guzel de ben soru cozemiyirum sorukarla ugrasin diyo hocalar ama ben onlarla sadece bakisiyorum :)Mat akademi ve ekol hocaya bi göz at anlatımları güzel
Basina bela aliyon valla :) saka bi yana arada sorsam sizde anlatsaniz buyuk sevaba girersiniz :)MAT 1 ve GEO sorularından çözemediklerini bana gönder özelden. Foto çek at soruyu ben sana çözümü anlatırım. Her zaman bakabilir miyim bilmiyorum ama baktıkça yazarım böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?