Pudra, Fondöten, Kapatıcılar mat köpük fondoten ?

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
mrb arkadaslar ben size birşey sormak istiyorum benim cildim yağlı eğilimli karma bi cilt.Pürüzsüz ve mat gorunum veren fondoten markası arıyorum bilen,kullanan,tavsiye etmek isteyen yazabilir mi bi zahmet ?

cnm ben max factordan başka fondöten kullanmam..benmde cildim yağlı olduğu için önceleri kullandığım fondotönlerden memnun diildim ya yapışıolardı maske gibi yada hemen cildim emiyodu..ama şimdi çok rahatım tavsiye ederim..

canım kesinlikle estee lauder.yüzünde fondoten olduğunu sen bile anlayamazsın.biraz pahalı ama değer emin ol.

Elizabeth arden benimde tüm sorunlarimi ortadan kaldirdi, rengi falan da cok sahane hic bir parlaklik yapmiyor, ama her yerde varmi bilmiyorum,

canım kesinlikle estee lauder.yüzünde fondoten olduğunu sen bile anlayamazsın.biraz pahalı ama değer emin ol.
evet estee yı bende duydum , bıraz paralanayım alacagım aslında onun kampanyasında vardı, 100 ytlılık alısverıse 50 ytl cek dıe msj geldı telımee, onunla alınabılırmıs dımı kızlar? canım ama baya uzun gıdıyormus

canım kampanyası varsa sakın kaçırma ama denemeden de alma .bende maxfactor'da var yüzünün rengini alan pigmentler var içinde hani sürünce pudralaşıyor.ama emin ol estee çok daha iyi.çokta ekonomik aslına bakarsan.mercimek tanesi kadar fondoteni tüm yüzüne uygulayabilirsin.sürümü çok kolay kapatıcı özelliği muhteşem.cilde zarar vermiyor.fondoten olduğu asla anlaşılmıyor.leke bırakmıyor.iyi bir temizleme jeliyle yıkamadan akmıyor.nefis birşey.

canım senin de tavsiyen estee double wear mı,yoksa başka mı

canım senin de tavsiyen estee double wear mı,yoksa başka mı
evet canım kesinlikle estee lauder.istersen iyi bir kozmetik store'a git cilt tipine baksınlar en uygun olanı verirler zaten.küçük testır alıp deneyebilirsinde.farkı kendin orda deneyip görürsün.zaten öyle iyi markaları alıcam diye gitiğinde nedense exra bir ilgi görüyorsun bu memlekette.

canım estee de ama double wear serisi mi yani ben yanlış yazmışımkaydirigubbakcemile

evet canım.ama herkes cilt tipine göre uygun olanı seçer.ışıltılısı var mat olanı var.kırışık ciltler için ayrı var.bendeki double wear .diğerlerininde testırları var elimde.hepsi ayrı güzel.

ya ben hem maybelline hem de cecile in köpük fondotenini kullandım aşırı memnun kaldım avonun da köpük fondoteni gayet başarılı ama bu köpük fondotenleri kullandığında yüzün dümdüz oluyor ve gözeneklerin fazla nefes alamıyor. ben toplantım vs olmadığı sürece kullanmamaya dikkat ediyorum bi de özel günlerde düğünlerde vs kullanıyorum deneyebilirsin istersen

avonun köpük fondoteni hiç güzel değil. bana uymadı yani.. cildim çatlamış gibi duruyo sürünce.

kopuk cok cok guzel ama max factor lastıng performance dan cok daha memnun kaldım nemlendırıcı bıle kullanmanıza gerek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…