Kafası karışacak.. herkesin haklılığı sozleri inciyi daha çok kamcilayacak..Merak ediyorum sizce inci nin bir sonraki bölümdeki tepkisi ne olacak o evi gördükten sonra
Nevreste
H M
Blue_Peri
@Elalis
@Ozlemesra
Ohhh olsun safiye yeEvet bende ay bide safiyenin giysileri attıya çok sevindim orda ya valla ne cekiyo o kız ablasindan yazık ,annesine benzediginin farkında ablasinin
Kadın anormal zaten,Ohhh olsun safiye ye
Ben şeye çok güldüm kek alınmayınca kızacak sandım safiye almadı diye
Gülüp çok güzel bu da nefret ediyor bizden dedi ya kadin alem ya
Aynen bende kizmasini bekliyodum suratı süperdiOhhh olsun safiye ye
Ben şeye çok güldüm kek alınmayınca kızacak sandım safiye almadı diye
Gülüp çok güzel bu da nefret ediyor bizden dedi ya kadin alem ya
Aman etmesin zaten kaçsınKafası karışacak.. herkesin haklılığı sozleri inciyi daha çok kamcilayacak..
Han samimiyeti bence inci yi tatmin etmeyecek..
Bence hadi çöpe atalım deuip ise kalkisir o yarım akıllıAman etmesin zaten kaçsın
Arkada safiyeBence hadi çöpe atalım deuip ise kalkisir o yarım akıllı
Ay ne kadar güzel bizde buraya toplayalım diyecekMerak ediyorum sizce inci nin bir sonraki bölümdeki tepkisi ne olacak o evi gördükten sonra
Nevreste
H M
Blue_Peri
@Elalis
@Ozlemesra
Han adam tutup orayı temizletince de hani beraber temizleyecektik derAy ne kadar güzel bizde buraya toplayalım diyecek
Ya kimse samimiyette olsa bukadar anormal durumlar beklemez inci bukadarini beklemiyor o yüzden samimiyetten ziyade güvenilir mi normal bir hayat yasanirni bu kişiyle diye düşünülür. Asilcak şeyler değil bunlar kolay kolay.. normal hayatınızda başımıza bı olumsuzluk gelinc istemediğimiz birşey olunca hemen şunu demiyoruz bizim kaderimiz kotu biz yok olup gideceğiz..biz mutsuzluğa mahkumuz vs diye..Aman etmesin zaten kaçsın
Aramıza hep wcden takılıyorHaha WC konforlu galiba
Ne kadar kötü kazinmisim hafizalaraAramıza hep wcden takılıyor
Yalan mıNe kadar kötü kazinmisim hafizalara
DeğilYalan mı
Sürekli değil ki kizaamm eşim evdeykenMinik :))) demiyorlar mi evdekiler bu kadın nerde diye
Merak ettimSize birşey diyeceğim ama burda diyemem
Bundan daha vahimini duydum ben.
Nasıl yaniSize birşey diyeceğim ama burda diyemem
Bundan daha vahimini duydum ben.