Masumlar Apartmanı

Bu videoyu izledik cociklarla her gofret yiyisinde ihihii yapıyorlar
Ya da kedi görürlerse de yapsınlar 6 günde evlenip 7.gün soğudular diyor ya oraya güldüm ben de, bi de milyonluk arabayla duvara çarpıyor hava yastığı yok arabada

Ya da kedi görürlerse de yapsınlar 6 günde evlenip 7.gün soğudular diyor ya oraya güldüm ben de, bi de milyonluk arabayla duvara çarpıyor hava yastığı yok arabada
Evet güzel noktalara değiniyor ben başta yaomahinca hakkında video sandim çok beğendi megerse gözlem yapıyormuş

Evet güzel noktalara değiniyor ben başta yaomahinca hakkında video sandim çok beğendi megerse gözlem yapıyormuş
Dediği gibi aslında konu tek başına güzelken bizim millet anca aşk meşk olunca izler mantığı ile basitleştirilmiş daha ciddi bir dizi olabilirdi

Aynen bakışları bile tuhaf.

İncinin babasına ne yaptı bakalım para vermiştir diye düşünüyorum ama öldürmüşte olabilir mi diyorum çuvalda ne varsa çok tuhaf duruyordu.
Aynen he ben incinin babasının ölüsü sandım, başlarda Hanı severdim şu an hiç sevmiuım
Hep safiye çıksın istiyorum.
"Kız Gülben, Pislik içindeyiz"

Aynen he ben incinin babasının ölüsü sandım, başlarda Hanı severdim şu an hiç sevmiuım
Hep safiye çıksın istiyorum.
"Kız Gülben, Pislik içindeyiz"
üç günde tanidigi adamla evlendi gerçek yüzünü babasini bogarken gördü. o günden beri içi rahat degil incinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…