- 24 Mart 2020
- 9.887
- 35.539
- 31
Bak sonra kendi de ağlıyor üzülüyorum geri böyle olması annesi yüzünden diye..Bu ortamda normal kalmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sonra kendi de ağlıyor üzülüyorum geri böyle olması annesi yüzünden diye..Bu ortamda normal kalmak
Peki kızın babasının suçu belli mi canım?Uygar ilk defa haklı büyük bir hatadan kurtarıyor aynen
Alkollü araba kullanmış ve kaza yapmış.Anneleri o kazada ölmüş:)Peki kızın babasının suçu belli mi canım?
Yine çıkacak mı tekrarıBen tekrara yani tam anlamıyla izlemeye kaçıyorum kızlar
Ondan sevmiyor demekki.Alkollü araba kullanmış ve kaza yapmış.Anneleri o kazada ölmüş:)
Bazı gözden kaçan şeyler var öyle ..mesela bazı durumlarda kapı yada pencere yi pecetesiz açıyorlarHer gün kiracılara kim girip çıkıyor her gün kendi yıkasın o zaman böyle apartmanı
İnternetten izlerim:)Yine çıkacak mı tekrarı
Aynen yer miyiz bee dizi analizcisiyiz biiizzzBazı gözden kaçan şeyler var öyle ..mesela bazı durumlarda kapı yada pencere yi pecetesiz açıyorlar
bunu izledin mi :))Aynen yer miyiz bee dizi analizcisiyiz biiizzz
Bende izleyemedim sonunuYeni bölüm ne zaman YouTube’a yüklenir? Resmi hesaba baktım hep Çarşamba yüklenmiş :/ Keşke full yüklense kısa videolar var yeni bölümden sadece.
bunu izledin mi :))