- 24 Mart 2020
- 9.980
- 35.799
- 498
- 32
Bak sonra kendi de ağlıyor üzülüyorum geri böyle olması annesi yüzünden diye..Bu ortamda normal kalmak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sonra kendi de ağlıyor üzülüyorum geri böyle olması annesi yüzünden diye..Bu ortamda normal kalmak![]()
Peki kızın babasının suçu belli mi canım?Uygar ilk defa haklı büyük bir hatadan kurtarıyor aynen
Alkollü araba kullanmış ve kaza yapmış.Anneleri o kazada ölmüş:)Peki kızın babasının suçu belli mi canım?
Yine çıkacak mı tekrarıBen tekrara yani tam anlamıyla izlemeye kaçıyorum kızlar![]()
Ondan sevmiyor demekki.Alkollü araba kullanmış ve kaza yapmış.Anneleri o kazada ölmüş:)
Bazı gözden kaçan şeyler var öyle ..mesela bazı durumlarda kapı yada pencere yi pecetesiz açıyorlarHer gün kiracılara kim girip çıkıyor her gün kendi yıkasın o zaman böyle apartmanı![]()
İnternetten izlerim:)Yine çıkacak mı tekrarı![]()
Aynen yer miyiz bee dizi analizcisiyiz biiizzzBazı gözden kaçan şeyler var öyle ..mesela bazı durumlarda kapı yada pencere yi pecetesiz açıyorlar![]()
bunu izledin mi :))Aynen yer miyiz bee dizi analizcisiyiz biiizzz![]()
Bende izleyemedim sonunuYeni bölüm ne zaman YouTube’a yüklenir? Resmi hesaba baktım hep Çarşamba yüklenmiş :/ Keşke full yüklense kısa videolar var yeni bölümden sadece.
bunu izledin mi :))