- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.225
Bir çok dizi ve filmin yorumu var bende çok beğeniyorumIzlememiştim canim ama gerçekten mükemmel tespitler cok da doğru söylüyor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çok dizi ve filmin yorumu var bende çok beğeniyorumIzlememiştim canim ama gerçekten mükemmel tespitler cok da doğru söylüyor yani
Bakayım ben adamın başka videolarına da tespitler ve mizah çok iyi çünküBir çok dizi ve filmin yorumu var bende çok beğeniyorum
Bu videoyu izledik cociklarla her gofret yiyisinde ihihii yapıyorlarBakayım ben adamın başka videolarına da tespitler ve mizah çok iyi çünkü
Ya da kedi görürlerse de yapsınlar 6 günde evlenip 7.gün soğudular diyor ya oraya güldüm ben de, bi de milyonluk arabayla duvara çarpıyor hava yastığı yok arabadaBu videoyu izledik cociklarla her gofret yiyisinde ihihii yapıyorlar
Evet güzel noktalara değiniyor ben başta yaomahinca hakkında video sandim çok beğendi megerse gözlem yapıyormuşYa da kedi görürlerse de yapsınlar 6 günde evlenip 7.gün soğudular diyor ya oraya güldüm ben de, bi de milyonluk arabayla duvara çarpıyor hava yastığı yok arabada
Dediği gibi aslında konu tek başına güzelken bizim millet anca aşk meşk olunca izler mantığı ile basitleştirilmiş daha ciddi bir dizi olabilirdiEvet güzel noktalara değiniyor ben başta yaomahinca hakkında video sandim çok beğendi megerse gözlem yapıyormuş
Bende izleyemedim sonunu
bunu izledin mi :))
Pislik içindeyiz ahhsdhdhdsafiyenin aşiri temizlik bagimililindan sıktı... neydi nerimani yıkamak.. yetmedi yıkıyor yetmedi yıkıyor.
şükrettim OKB olmadığıma...
Hiçkimse:Nobody:
Safiye: Pislik içindeyiz!
Ahshhdjdjfnfhshdf
Ben handan korktum vallaBence ileriki bölümlerde inci boşanmak isteyecek han'ın gerçek yüzünü o zaman görecek bence han kardeşlerinden daha sorunlu biri olacak.
Aynen bakışları bile tuhaf.Ben handan korktum valla
Aynen he ben incinin babasının ölüsü sandım, başlarda Hanı severdim şu an hiç sevmiuımAynen bakışları bile tuhaf.
İncinin babasına ne yaptı bakalım para vermiştir diye düşünüyorum ama öldürmüşte olabilir mi diyorum çuvalda ne varsa çok tuhaf duruyordu.
gız sen sayıyon mu gülbenHiçkimse:
Gülben : Abla 3 oldu
üç günde tanidigi adamla evlendi gerçek yüzünü babasini bogarken gördü. o günden beri içi rahat degil incinin..Aynen he ben incinin babasının ölüsü sandım, başlarda Hanı severdim şu an hiç sevmiuım
Hep safiye çıksın istiyorum.
"Kız Gülben, Pislik içindeyiz"
HanimKelesimiGetir sen de izliyordun sanki değil mi