Safiye gibi elim sudan çıkmıyor hep anımsadımNapcan safiyesiz bi salııyiii
Biraz dallanıp budaklaniyor bölümlerde bencedeKızlar Han ve İncinin sahneleri çok fazla çıkmıyor mu sizce de, ben Safiye ve Gülbeni daha çok görmek istiyorum bide Neriman'ı
Haberlerden sonra tv benim dersinKaynatam haber izliyor habire
Evimdeki gibi tat yok kalabaligizHaberlerden sonra tv benim dersin
Acaba Han İnci'nin babasına ne yaptıKızlar Han ve İncinin sahneleri çok fazla çıkmıyor mu sizce de, ben Safiye ve Gülbeni daha çok görmek istiyorum bide Neriman'ı
O zaman sonra netten izlersinEvimdeki gibi tat yok kalabaligiz
Siz yazın takip edebilirsem okurumO zaman sonra netten izlersin
O nohutu gördüm ya zaten pesssSafiyenin temizlik on numara ama o sebzeleri sabunla yıkaya yıkaya tad bırakmıyor yemeklerde.
Nohut ve kıymaSafiyenin temizlik on numara ama o sebzeleri sabunla yıkaya yıkaya tad bırakmıyor yemeklerde.
Egeyle berabber görmekAcaba Han İnci'nin babasına ne yaptıBen Neriman'ı görmek istiyorum
Hayırlısı artıkSiz yazın takip edebilirsem okurum
Öyle yapicam ama öbür haftayaki bölüme anca evde olurum
Acaba gerçek hikayedeki Safiye ve ailesi çok zayıf mıydı ben olsam herhalde bi deri bi kemik kalırdımNohut ve kıyma
Aynen yaEgeyle berabber görmek
Aynen yemek yiyemiyorlar,mutfağa girip atıştırmıyorlarAcaba gerçek hikayedeki Safiye ve ailesi çok zayıf mıydı ben olsam herhalde bi deri bi kemik kalırdım
Hadi Han gerçek karakter değil ya diğerleri Neriman dışarıdan yemiştir herhalde zamanındaAynen yemek yiyemiyorlar,mutfağa girip atıştırmıyorlar
Aynen Gülben çok eziliyorHadi Han gerçek karakter değil ya diğerleri Neriman dışarıdan yemiştir herhalde zamanında
Garibim Gülben zaten, çok acıyorum o kıza. Safiye çok hor görüyor onu,
Maalesef, konuya hakim olamadığın için biz konuşsak bile bir şey anlayamayabilirsinBen buraya geldim ama daha 1. Bölümü bile bitiremedim afakanlar basti kapattım şimdi ben ne konuşucam örtmenim çalışmadım