Sonra safiye gibi buraları tuz ruhuyla yıkarızYok terlik veriyoruz
Benim o da bitti ama su an evim sanki yine pis daha yeni dip köşe yaptm, psikolojik dizi sözde psikolojimizi bozdu ülkecek hemdeAbartmayın
Benim bi mutfak camı kaldı
Ben 2 ay önce taşındım.Kapılar kapansın öyle yapayım dedim ama dayanamıyorumBenim o da bitti ama su an evim sanki yine pis daha yeni dip köşe yaptm, psikolojik dizi sözde psikolojimizi bozdu ülkecek hemde
Aynen yıkarızSonra safiye gibi buraları tuz ruhuyla yıkarız
Benim o da bitti ama su an evim sanki yine pis daha yeni dip köşe yaptm, psikolojik dizi sözde psikolojimizi bozdu ülkecek hemde
Ben 2 ay önce taşındım.Kapılar kapansın öyle yapayım dedim ama dayanamıyorum
Aynen ya biz yapıyorz yapıyoruz bitmiyor millet ne rahat 2 günde ev işlerinin tamamı bitiyor aylarca rahat rahat yatıyorlar
Aylarca sürmüyorAynen ya biz yapıyorz yapıyoruz bitmiyor millet ne rahat 2 günde ev işlerinin tamamı bitiyor aylarca rahat rahat yatıyorlar
Toz yağıyor mubarekAynen ya biz yapıyorz yapıyoruz bitmiyor millet ne rahat 2 günde ev işlerinin tamamı bitiyor aylarca rahat rahat yatıyorlar
Millete diyom bea, ben her gün yapsam bana göre ev hep pis ahahahssAylarca sürmüyor
Tuz ruhu kullanma amaBen bugün oturma odasının perdesini yıkadım,camlarını sildimYarın hepsini mi yıkasam
Aynen ya çok toz oluyorToz yağıyor mubarek
İnsanın içi rahat etmiyor
Limon tuzu,sirke,karbonat neyimize yetmiyorTuz ruhu kullanma ama
Evet ya bende çok merak ediyorumSafiye Genç kızken çokta akıllıymış Normalmiş nasıl böyle evrilmiş ya
Cisli carsaflari neden sakladiklarini ogrendim zaten sakladiklari tek o degil hicbise atmiyolar
Sana da terlik verelimBende dizinin müdavimiyim