- 21 Ocak 2018
- 8.227
- 20.222
- 32
Ya onlar hicbisey atamazmis onlarin dusuncesine gore atilmaz yazik sonra hepsini yikayip kullanicaklar ama evdeki temizlik isleri bitmiyor sira gelmiyor. Bide pis oldugu icin dokunup acamiyolar icinde belki onemli bisey vardir diye kontrol etmeden atamiyolar oyle bir kısır donguymus yaniSonra yıkayacaklarmış öyle mi
İnanılır gibi değil.Gülleri ziyan etti
Ama halini atacaklar galiba, çünkü odaya kaldırmayı kabul etmediYa onlar hicbisey atamazmis onlarin dusuncesine gore atilmaz yazik sonra hepsini yikayip kullanicaklar ama evdeki temizlik isleri bitmiyor sira gelmiyor. Bide pis oldugu icin dokunup acamiyolar icinde belki onemli bisey vardir diye kontrol etmeden atamiyolar oyle bir kısır donguymus yani
TRT in yeni dizisimasumlar apartmanı ne olaki
hemde ne nankör
Ömrümün yarısı temizlikle geçti anasını satayım
Yıldım yıldımmmm
Nankör köpek
Kitap uyarlamaları genelde öyle oluyor. Birebir aynısını yapamıyorlar sanırımÖykü kitaptaki gibi değil değiştirmişler
İçinde aşk öyküsü vardı ama erkek kardeş yoktu, benim kitap daha çok hoşuma gitti
Han annesinden gizli dışarı çıkıyor ilk defa ozaman içiyor gazozu bidaha çıkarsam sna da alıcam diyor ablasına. Almış o gazoz şişesi oGazoz niyeymiş? Kaçırdım.
Bu kızların yaşadığı apartman gerçek yaşamda zamanla yıkılmış ve kızlar oradan göçüp gitmişKitap uyarlamaları genelde öyle oluyor. Birebir aynısını yapamıyorlar sanırım
O tamam da ben tadını biliyorum dedi babam getirirdi dedi o ara bakamadım.Han annesinden gizli dışarı çıkıyor ilk defa ozaman içiyor gazozu bidaha çıkarsam sna da alıcam diyor ablasına. Almış o gazoz şişesi o
Gitmezler bence ya çünkü apartmanda kimse kalmaz.Dede niye karşı çıkıyorsa anlamadım gitti gül gibi adam ☺
Ya kitap boyle detayli degilki terapi seanslarinda boyle anlatilanlar. Tabi dizide konuyu genisletmek zorundalar yeni seyler katiyolar. Yoksa cok dar bir konu olur han zaten yok aslinda ama eklemeleri cok daha iyi olmusAma halini atacaklar galiba, çünkü odaya kaldırmayı kabul etmedi
Ailesi sorun çıkartır diye düşünüyor.Yalanda değil:)Dede niye karşı çıkıyorsa anlamadım gitti gül gibi adam ☺
Hanin cop toplamasi kitapta da var ki pekiÖykü kitaptaki gibi değil değiştirmişler
İçinde aşk öyküsü vardı ama erkek kardeş yoktu, benim kitap daha çok hoşuma gitti
taslak aşamasında :)Bitince görelim
Ellerine sağlık