Bari adamı dizide yaşatsınlar saçma sapan bir şeye döndü. Naci normalde öldü o otobüs kazasında ama dizide yaşatmaları bi nebze mutlu etti bizi simdi de yavaş yavaş öldürüyorlar adamı senaristin kafası çok güzelFragman çıkmış Naci olecek mi ya ;(
AYnen yya kırmızı oda vardır bu hafta inşallah gerçi bugün fragmanı çıktı büyük ihtimalle varDün yeni bölüm yoktu dimi bu bize reva mıydı bekledik durduk akşamıbu akşam Doğduğun Ev Kaderindir vardır umarım
Yil başı tatili yaptı bu hafta (benim izledigim) diziler. Dogdugun Ev Kaderindir de çıkmadıDün yeni bölüm yoktu dimi bu bize reva mıydı bekledik durduk akşamıbu akşam Doğduğun Ev Kaderindir vardır umarım
Evet canım yılbaşı tatili yaptılar doğduğun ev kaderindir de yoktuYil başı tatili yaptı bu hafta (benim izledigim) diziler. Dogdugun Ev Kaderindir de çıkmadı
Noldu kız yazın izliyordum yarım saattir izleyemedim kızı uyuturkenYok mu izleyen
Yok ya safıyenın trıplerı işteNoldu kız yazın izliyordum yarım saattir izleyemedim kızı uyuturkenönemli bişey kaçırdım mı
Ölünce iyileşir belki Safiye yoksa filme girmesinin ne anlamı olur.HahhaYaa cok uzuldumm Safiye hepten sogudu naciden zatem hastaymiş adam baksaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?