- 20 Mart 2008
- 140.444
- 210.114
- 60
Diziye yeni oyuncu geliyor nacinin eşi rolünde olacak.Aynen bende sanmiyorum. Ama allahtan gulben delisi o yuzugu gordu. Yoksa sumuk gibi yapisirdi
Nedense bende acilmiyorhttps://www.hurriyet.com.tr/kelebek...cinin-esi-kim-iste-pervin-bagdat-hakkinda-det
Nacinin eşi rolünü oynayaxcak oyuncu
Bendede açılmadı şimdi bakayım yine başkasını.Nedense bende acilmiyor
Ona koptum işteAh Gülben
Safiye şey dedi ya
"yukarı ustalar gelecek, sakın kendine gelinlik melinlik alma" ahahaha
Yok yaw, uydurdu onu evin beslemesi Gülben...hayatı palavra sözde masumunNaci evli çıkmasın ya ne güzel farklı diziydi klasik Türk dizisine döner o zaman
Ben niye inanamiom hala evli oldugunaNacide evli çıktı ya niye geldin o zaman naciiiii
Tek ayağının üstünde kırk yalan diyorYok yaw, uydurdu onu evin beslemesi Gülben...hayatı palavra sözde masumun
Bende inanmıyorum ama yorumlarda nacinin eşini oynayacak olan oyuncu diye paylaşım yapilmis. Dogrumu emin olamadımBen niye inanamiom hala evli oldugunaneyse goruruz gelecek bolumlerde
Sabah haberi vardı diziye katılacak olan kişi nacinin eşini canlandıracakmış,haberi bulamadım tekrar baktım gerçi..Bende inanmıyorum ama yorumlarda nacinin eşini oynayacak olan oyuncu diye paylaşım yapilmis. Dogrumu emin olamadımnaciii bunu yapmamış olmalı
Evet yoksa safiye hakli cikacakBende inanmıyorum ama yorumlarda nacinin eşini oynayacak olan oyuncu diye paylaşım yapilmis. Dogrumu emin olamadımnaciii bunu yapmamış olmalı
Gelecek bölümlerde görürüz bakalım neler olacak. Ama evlenmiş olmamalı bence bir anlamı yok o zamanSabah haberi vardı diziye katılacak olan kişi nacinin eşini canlandıracakmış,haberi bulamadım tekrar baktım gerçi..
Safiye citilemezde pis pis kalır artıkEvet yoksa safiye hakli cikacak
"Naci pislik biri. Kafasi kirlenmiş. "
Aynen bakalım neler yaşanacak ileriki bölümlerde.Gelecek bölümlerde görürüz bakalım neler olacak. Ama evlenmiş olmamalı bence bir anlamı yok o zaman
Gulseren Budayicioglu her salı buduyor kolumuzu kanadimizi:))Dün akşam yine savrulduk bir o yanaa bir bu yanaaa.
Naci evli değil bence yaa, olmasın çünkü.
Belki Safiye'ye yüzük takmaya gelmiştir
Belki eskiden Safişle yüzükleri vardır.
Yani evli olduğunu sanmıyorum ben.
Du bakalım ne çıkcak altından.