- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.424
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naci evli değil bence evli olsa gelmezdi ki takip etmiş ailenin herseyini biliyor gülben yüzüğü gördü yanlış anladı bence.Naci evliyse neden Safiye ile görüşmek istiyor ki.
Hanın Naciye verdiği mektubu safiye mi yazdı diye düşündü acaba oda kendince intikam mı almak istiyor.
Yoksa oda Safiye in babası gibi zorla mı evlendirilmiş.
inci Cüneyt ile esra ilişkisine hic tepki göstermedi aslında ben bir tepki beklemiştim.
Naci evli değil bence evli olsa gelmezdi ki takip etmiş ailenin herseyini biliyor gülben yüzüğü gördü yanlış anladı bence.
Hanın naciye verdiği mektup annesi yazmış hana da sen bunu vermezsen ablan gider dedi handa safiyeye zaten diyor o seni terk etmedi diye
Esranin o halinden dolayı tepki veremedi gerçi dedi söyleseydin ben bu dereceye gelmesine izin vermezdim diye
Asıl merek ettiğim fragman da ters köşe yapmazlar inşallah çünkü safiye de değişiklikler var en azından düzgün yemek yiyebilecekler
Hadi yaa kimmiş bilmiyordumNacinin eşi rolünde gelecek oyuncu bile belli.
Bugün günlerden Masumlar Apartmanı
Ayyyyy o kadar güldüm ki o yüzden geldim nasıl şaşırdılar ama kendilerine gelemedilerMantı mı
Kıyma yıkanmadan mantı nasıl yapılır
Aynen hep böyle kalır inşaallahAyyyyy o kadar güldüm ki o yüzden geldim nasıl şaşırdılar ama kendilerine gelemediler
Ya ama böyle çok tatlı oldu safişşş
Ayol biz bile burdan girdik kırk yıllık kapıcısı ne etsinnBayram şoka girdi
Kıyma istemesine şaşırdıAyol biz bile burdan girdik kırk yıllık kapıcısı ne etsinn
Birde babasına demez mi ne öyle ben sana yemek diye tost mu yedircem adamda her gün tost yiyorduk zaten diyorSalçasız mantı mı olur
Safiş normale döndü ama ailesi bu sefer panik oldu asıl şimdi hastalanmış gibi panik yaptılarSalçasız mantı mı olur
Birde babasına demez mi ne öyle ben sana yemek diye tost mu yedircem adamda her gün tost yiyorduk zaten diyor
Safiş normale döndü ama ailesi bu sefer panik oldu asıl şimdi hastalanmış gibi panik yaptılar
Sosuna güzel oluyor
Mantıya sumak koyan var mı