- 11 Mart 2025
- 72
- 9
- 1
- 19
- Konu Sahibi heraklitos41
-
Ya inşallah öyledir korkuyorum çünküCanım benim bazen belirginleşme sebebi çatlaklar deride ilke oluştuğunda aynen bu attığın şekilde pembe olur belirgin olur git gide rengi sönmeye başlar beyazlaşır ince çizgi şeklinde kalır bir gecede olma sebebide aynı şekilde tamamen ciltle alakalı kiloya bağlı olmuş olmalı gerginlikten dolayı güzelce nemlendir o kısımları karın çevreni bacak kısımlarını yoğun nemlendirici özellikli bir losyon kullan
Hayır çatlak aksine ilk oluştuğunda yarık gibi sanki deri o kısımdan dışarı bombelimiş gibi durur benimde diz kapağım ve başka yerlerimde var ilk çıktığında aynı senin yaşlarındaydım ve böyle pembeydi şuan beyaza döndüler kilo alımına bağlı cilt geriliyor ve böyle çatlaklar oluşuyor gayet normal bunlar endişeleneceğin hiçbir durum yokAma çatlak içe göçük olmazmı bunlar bacağımdaki damarlara benziyorlar elimi dokununca hissediyorum şişlik gibi
Teşekkür ederim güzel insan içimi rahatlattınızHayır çatlak aksine ilk oluştuğunda yarık gibi sanki deri o kısımdan dışarı bombelimiş gibi durur benimde diz kapağım ve başka yerlerimde var ilk çıktığında aynı senin yaşlarındaydım ve böyle pembeydi şuan beyaza döndüler kilo alımına bağlı cilt geriliyor ve böyle çatlaklar oluşuyor gayet normal bunlar endişeleneceğin hiçbir durum yok
Sonradan düzelmiyor bunlar Oyüzden vücudunu güzelce nemlendir çatlamaya meyilli bir cilt yapın var annen ile aslında böyle konuları rahatça konuşabilsen keşke çünkü çok basit şeyler üzüldüm senin adına bukadar dertlenmeneHayır çatlak aksine ilk oluştuğunda yarık gibi sanki deri o kısımdan dışarı bombelimiş gibi durur benimde diz kapağım ve başka yerlerimde var ilk çıktığında aynı senin yaşlarındaydım ve böyle pembeydi şuan beyaza döndüler kilo alımına bağlı cilt geriliyor ve böyle çatlaklar oluşuyor gayet normal bunlar endişeleneceğin hiçbir durum yok
Anneme gösterdim oda çatlak dedi ama bunların mastürbasyon sonrası oluştuğunu söyleyemedimSonradan düzelmiyor bunlar Oyüzden vücudunu güzelce nemlendir çatlamaya meyilli bir cilt yapın var annen ile aslında böyle konuları rahatça konuşabilsen keşke çünkü çok basit şeyler üzüldüm senin adına bukadar dertlenmene
Son zamanlar dert ettiğim şey ağrım var bu kısımlarımda psikolojik mi bilmiyorum ama bel alt kısmım da çok ağrıyor bir öneriniz varmıSonradan düzelmiyor bunlar Oyüzden vücudunu güzelce nemlendir çatlamaya meyilli bir cilt yapın var annen ile aslında böyle konuları rahatça konuşabilsen keşke çünkü çok basit şeyler üzüldüm senin adına bukadar dertlenmene
Ne demek canım bende 24 yaşındayım ebeyim şuan çalışıyorum, böyle durumlarda panik yapmamalısın gayet doğal şeyler ergenlikte vücut okadar çok değişimden geçiyor ki 20 yaşına doğru artık herşey son halini alacakTeşekkür ederim güzel insan içimi rahatlattınız
Çok teşekkür ederim ablaNe demek canım bende 24 yaşındayım ebeyim şuan çalışıyorum, böyle durumlarda panik yapmamalısın gayet doğal şeyler ergenlikte vücut okadar çok değişimden geçiyor ki 20 yaşına doğru artık herşey son halini alacakkendinle barışık ol vücudunu sev bunlar çok önemli şeyler ergenlik döneminde insan her küçük detayı kurcalıyor takıntılı oluyor ama hiç dert edilecek şeyler değil buralarda olduğum sürece bir ablan olarak aklına takılan soruları rahatlıkla sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Masturbasyonla hiç alakası yok bunların sadece denk gelmiş aynı zamana kimseye belirtme böyle bir durumla alakası yokAnneme gösterdim oda çatlak dedi ama bunların mastürbasyon sonrası oluştuğunu söyleyemedim
TamamdırMasturbasyonla hiç alakası yok bunların sadece denk gelmiş aynı zamana kimseye belirtme böyle bir durumla alakası yok
Adetlerin düzenli oluyor mu? Öncelikle buna dikkat et ilk zamanlar düzensiz olabiliyor çoğu genç kızda hormonal dengesizlikler oluyor yaş ilerledikçe bir düzen oluşuyor, eğer adetin düzenliyse kanama yoğunluğun normal ve 5-7 gün arasında sürüyorsa hiçbir anormallik yokturSon zamanlar dert ettiğim şey ağrım var bu kısımlarımda psikolojik mi bilmiyorum ama bel alt kısmım da çok ağrıyor bir öneriniz varmı
Evet düzenli çok şükür ama adet olmadığım zaman ağrım oluyor o beni endişelendirmiştiAdetlerin düzenli oluyor mu? Öncelikle buna dikkat et ilk zamanlar düzensiz olabiliyor çoğu genç kızda hormonal dengesizlikler oluyor yaş ilerledikçe bir düzen oluşuyor, eğer adetin düzenliyse kanama yoğunluğun normal ve 5-7 gün arasında sürüyorsa hiçbir anormallik yoktur
Yok kuzucuk gayet normal herşey döngüsünde ilerliyor adet öncesi bazı hormonlarımız yumurtalıklarımızdan salgılanmaya başlıyor yükseliyor o bölgedeki uyarım ve yoğunluğa bağlı adet öncesi ağrın oluşması çok normal adaçayı içebilirsin o zamanlarda vücudunu sıcak tutmaya çalış üşütürsen eğer daha zor geçecektirEvet düzenli çok şükür ama adet olmadığım zaman ağrım oluyor o beni endişelendirmişti
Çok teşekkürler Allah razı olsun sizdenYok kuzucuk gayet normal herşey döngüsünde ilerliyor adet öncesi bazı hormonlarımız yumurtalıklarımızdan salgılanmaya başlıyor yükseliyor o bölgedeki uyarım ve yoğunluğa bağlı adet öncesi ağrın oluşması çok normal adaçayı içebilirsin o zamanlarda vücudunu sıcak tutmaya çalış üşütürsen eğer daha zor geçecektir
Size bir şey daha sorabilirmiyimNe demek
TabikiSize bir şey daha sorabilirmiyim
Siz dediniz ya yumurtalıkların orada değil nerede peki ?Ne demek
Peki bunlar varis olabilirmi yani bir geceden oluşabilirmi varisHayır çatlak aksine ilk oluştuğunda yarık gibi sanki deri o kısımdan dışarı bombelimiş gibi durur benimde diz kapağım ve başka yerlerimde var ilk çıktığında aynı senin yaşlarındaydım ve böyle pembeydi şuan beyaza döndüler kilo alımına bağlı cilt geriliyor ve böyle çatlaklar oluşuyor gayet normal bunlar endişeleneceğin hiçbir durum yok
Şöyle ki tıp dilinde mons pubis dediğimiz bir kemik var senin kasık olarak tabir ettiğin kısmın alt tarafında tüylerin çıktığı kısım varya onun 2 3 parmak üzerine oluyor sağ ve sol kısımda bu attığın fotoğraftaki kadar geniş çaplı da olmuyor öyle çok büyük bir alan kaplayan organ değil yani umarım anlatabilmişimdirSiz dediniz ya yumurtalıkların orada değil nerede peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?