Mastürbasyon sonrası kasıklarda Ağrı ve kılcal damar çıkması ?

heraklitos41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
72
9
1
19
Buradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin
YA LÜTFEN BİRİLERİ BANA CEVAP VERSİN DELİRİCEM BEN

Canım benim bazen belirginleşme sebebi çatlaklar deride ilke oluştuğunda aynen bu attığın şekilde pembe olur belirgin olur git gide rengi sönmeye başlar beyazlaşır ince çizgi şeklinde kalır bir gecede olma sebebide aynı şekilde tamamen ciltle alakalı kiloya bağlı olmuş olmalı gerginlikten dolayı güzelce nemlendir o kısımları karın çevreni bacak kısımlarını yoğun nemlendirici özellikli bir losyon kullan
Ya inşallah öyledir korkuyorum çünkü

Ama çatlak içe göçük olmazmı bunlar bacağımdaki damarlara benziyorlar elimi dokununca hissediyorum şişlik gibi
Hayır çatlak aksine ilk oluştuğunda yarık gibi sanki deri o kısımdan dışarı bombelimiş gibi durur benimde diz kapağım ve başka yerlerimde var ilk çıktığında aynı senin yaşlarındaydım ve böyle pembeydi şuan beyaza döndüler kilo alımına bağlı cilt geriliyor ve böyle çatlaklar oluşuyor gayet normal bunlar endişeleneceğin hiçbir durum yok

Hayır çatlak aksine ilk oluştuğunda yarık gibi sanki deri o kısımdan dışarı bombelimiş gibi durur benimde diz kapağım ve başka yerlerimde var ilk çıktığında aynı senin yaşlarındaydım ve böyle pembeydi şuan beyaza döndüler kilo alımına bağlı cilt geriliyor ve böyle çatlaklar oluşuyor gayet normal bunlar endişeleneceğin hiçbir durum yok
Teşekkür ederim güzel insan içimi rahatlattınız

Sonradan düzelmiyor bunlar Oyüzden vücudunu güzelce nemlendir çatlamaya meyilli bir cilt yapın var annen ile aslında böyle konuları rahatça konuşabilsen keşke çünkü çok basit şeyler üzüldüm senin adına bukadar dertlenmene

Sonradan düzelmiyor bunlar Oyüzden vücudunu güzelce nemlendir çatlamaya meyilli bir cilt yapın var annen ile aslında böyle konuları rahatça konuşabilsen keşke çünkü çok basit şeyler üzüldüm senin adına bukadar dertlenmene
Anneme gösterdim oda çatlak dedi ama bunların mastürbasyon sonrası oluştuğunu söyleyemedim

Son zamanlar dert ettiğim şey ağrım var bu kısımlarımda psikolojik mi bilmiyorum ama bel alt kısmım da çok ağrıyor bir öneriniz varmı

Teşekkür ederim güzel insan içimi rahatlattınız
Ne demek canım bende 24 yaşındayım ebeyim şuan çalışıyorum, böyle durumlarda panik yapmamalısın gayet doğal şeyler ergenlikte vücut okadar çok değişimden geçiyor ki 20 yaşına doğru artık herşey son halini alacak☺️ kendinle barışık ol vücudunu sev bunlar çok önemli şeyler ergenlik döneminde insan her küçük detayı kurcalıyor takıntılı oluyor ama hiç dert edilecek şeyler değil buralarda olduğum sürece bir ablan olarak aklına takılan soruları rahatlıkla sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🤗

Ne demek canım bende 24 yaşındayım ebeyim şuan çalışıyorum, böyle durumlarda panik yapmamalısın gayet doğal şeyler ergenlikte vücut okadar çok değişimden geçiyor ki 20 yaşına doğru artık herşey son halini alacak☺️ kendinle barışık ol vücudunu sev bunlar çok önemli şeyler ergenlik döneminde insan her küçük detayı kurcalıyor takıntılı oluyor ama hiç dert edilecek şeyler değil buralarda olduğum sürece bir ablan olarak aklına takılan soruları rahatlıkla sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🤗
Çok teşekkür ederim abla 🥹

Son zamanlar dert ettiğim şey ağrım var bu kısımlarımda psikolojik mi bilmiyorum ama bel alt kısmım da çok ağrıyor bir öneriniz varmı
Adetlerin düzenli oluyor mu? Öncelikle buna dikkat et ilk zamanlar düzensiz olabiliyor çoğu genç kızda hormonal dengesizlikler oluyor yaş ilerledikçe bir düzen oluşuyor, eğer adetin düzenliyse kanama yoğunluğun normal ve 5-7 gün arasında sürüyorsa hiçbir anormallik yoktur

Adetlerin düzenli oluyor mu? Öncelikle buna dikkat et ilk zamanlar düzensiz olabiliyor çoğu genç kızda hormonal dengesizlikler oluyor yaş ilerledikçe bir düzen oluşuyor, eğer adetin düzenliyse kanama yoğunluğun normal ve 5-7 gün arasında sürüyorsa hiçbir anormallik yoktur
Evet düzenli çok şükür ama adet olmadığım zaman ağrım oluyor o beni endişelendirmişti

Evet düzenli çok şükür ama adet olmadığım zaman ağrım oluyor o beni endişelendirmişti
Yok kuzucuk gayet normal herşey döngüsünde ilerliyor adet öncesi bazı hormonlarımız yumurtalıklarımızdan salgılanmaya başlıyor yükseliyor o bölgedeki uyarım ve yoğunluğa bağlı adet öncesi ağrın oluşması çok normal adaçayı içebilirsin o zamanlarda vücudunu sıcak tutmaya çalış üşütürsen eğer daha zor geçecektir

Yok kuzucuk gayet normal herşey döngüsünde ilerliyor adet öncesi bazı hormonlarımız yumurtalıklarımızdan salgılanmaya başlıyor yükseliyor o bölgedeki uyarım ve yoğunluğa bağlı adet öncesi ağrın oluşması çok normal adaçayı içebilirsin o zamanlarda vücudunu sıcak tutmaya çalış üşütürsen eğer daha zor geçecektir
Çok teşekkürler Allah razı olsun sizden

Peki bunlar varis olabilirmi yani bir geceden oluşabilirmi varis

Siz dediniz ya yumurtalıkların orada değil nerede peki ?
Şöyle ki tıp dilinde mons pubis dediğimiz bir kemik var senin kasık olarak tabir ettiğin kısmın alt tarafında tüylerin çıktığı kısım varya onun 2 3 parmak üzerine oluyor sağ ve sol kısımda bu attığın fotoğraftaki kadar geniş çaplı da olmuyor öyle çok büyük bir alan kaplayan organ değil yani umarım anlatabilmişimdir🥲

Back
X