• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastürbasyon ile kızlık zarı bozulurmu

heraklitos41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
30
2
1
19
Buradaki ablalara veya doktorlara sormak istiyorum ben 16 yaşımdayım ve 8 yaşından beri mastürbasyonun ne olduğunu bilmeden mastürbasyon yapıyordum bu böyle yıllarca sürdü ve ben gece yatarken gördüğüm rüyalardan tetiklenerek resmen uykuda kendiliğimden mastürbasyon geçiriyordum uykularım bozuluyordu son 5 ay yapmamaya karar verdim allahtan af diledim ve yapmadım da ama 3 hafta önce tekrardan uykuda 3 kere üst üste kendiliğimden mastürbasyon geçirdim uyandığımda kasıklarım ve vajina girişim ağırıyordu herhangi bir kanama olmadı ama aynaya baktığımda yumurtalıkların olduğu kasık bölgelerimin üzerinde kılcal damarlar oluşmuştu bu durumu aileme söyleyemem delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum o günden beri ağrılarım devam ediyor düzenli regl de oluyorum anlamadım ben bu iğrenç şeyi yapmayı kesmişken neden bir daha oldu hayata odaklanamıyorum orama bir zarar gelmiştir diye lütfen bana bir bilgi verin Allah rızası için ailemin yüzüne nasıl bakıcam ben Lütfen lütfen bilgi verin

Masturbasyon utanilacak birsey degil bir ihtiyac. Masturbasyonla kizlik bozulmaz merak etme. Bu kadar takinti yapma

bozulmaz .
Aileyle aynı odada uyuma falan mı vardı 8 yaşında nasıl böyle şeyler oldu bilmeden dediğiniz için soruyorum yanlış anlamayın

Asıl mesele kızlık zarına zarar gelip gelmemesi değil. Çok küçük yaşta başlamışsınız muhtelemen bir travma tepkisi dolayısıyla psikolojik destek alarak bu alışkanlığı en azından bilinçsiz şekilde -uykuda- yapmaktan kurtulmalısınız

bozulmaz .
Aileyle aynı odada uyuma falan mı vardı 8 yaşında nasıl böyle şeyler oldu bilmeden dediğiniz için soruyorum yanlış anlamayın
Hayır ben masaj aletiyle omuzlarıma falan masaj yaparken bacaklarıma da yapiyim derken orama geldi ve küçükken çok hoşuma gitmişti o gün yaptığım şeye lanet olsun

Asıl mesele kızlık zarına zarar gelip gelmemesi değil. Çok küçük yaşta başlamışsınız muhtelemen bir travma tepkisi dolayısıyla psikolojik destek alarak bu alışkanlığı en azından bilinçsiz şekilde -uykuda- yapmaktan kurtulmalısınız
Uykumda neden oluyor açıkçası hiç bilmiyorum bırakmışken yeniden uykumda olmaya başladı ve bu sefer ağrılarla hayatım mahvoldu gibi hissediyorum

Uykumda neden oluyor açıkçası hiç bilmiyorum bırakmışken yeniden uykumda olmaya başladı ve bu sefer ağrılarla hayatım mahvoldu gibi hissediyorum

Hayatın mahvoldu diye bir şey yok çaresiz bir dert değil, halledebilirsin, belki de bu kadar kafana taktığın için rüyana kadar giriyor.

Hayır ben masaj aletiyle omuzlarıma falan masaj yaparken bacaklarıma da yapiyim derken orama geldi ve küçükken çok hoşuma gitmişti o gün yaptığım şeye lanet olsun
Çok sıkıntı etmıssınız kendınıze bilinç altında sizi huzursuz ediyor die ruyalanıyorsunuz belkide profesyonel yardım alın çekinmeyin . İhtiyaç duyulan bi durum utanmayın

Back
X