senin apse dışarda değilmiydi canım yani gözle görülmüyormuydu.bende ne yaptıysam geçmedi ağrılarım acayip bir zonklama var acaba bendedemi apse var.bende dışardan sadece meme etrafında kızarıklık ve bazı bölgelerde sertlik görülüyor.
ameliyat olup stres biraz azalınca diğer memede süt artmaya başladı.onu veriyorum .arada mama da veriyorum tabi.geçmiş olsun serçim bebeğe nasıl süt veriyosun mama ile mi besliyosun?
benim bebeğim 4,5 aylık ben 2,5 ay meme çatlağı ve mastitle uğraştım.kabus gibiydi bebeğimi hiç kucaklayamadım.hep ağladı 1 ay antibiyotik kullandım üstelik oğlum 17 günlkken dizanteri olmuştu hep ishaldi hala geçmedi.kullanmadığım krem kalmadı.sonra göğsmden kan alındı apse mi diye değilmiş.o gün doktor günde en az 1 kez ama 2 daha iyi ılık duş almamı bir hafta daha antibiyotik kullanmamı söyledi.ben hergün duş alarak göğüslerimi ovaladım ve bir haftaya bişeyim kalmadı.apse değilse duşu deneyin çokca.ben su göğüslerime değdiğinde mahvoluyordum kurulayamıyordum bile ama çok şükür.Allah herkese şifalar verrsin.
ben 3 hafta uğraştım ,dediğim gibi ameliyat oldum hala bandaj var.ameliyat dediysem sadece memeyi uyuşturdular.bence o kadar sıkıntı çekmektense ameliyat daha iyi.ama şimdi bir sorunum var.kesik yeri tam meme ucunun yanındaki kahverengi yerde .10 gün oldu hala kapanmadı.eşarpla bağladım memeyi boynuma bağladım hani alçılı kolu asarsın ya onun gibi.bu sayede yara kapanıyor ama memeyi sağmam lazım tekrar birikmesin diye süt.elimle sağmaya çalışıyorum bu sefer de yara açılıyor.sağsam bi dert sağmasam bi dert .doktora soruyorum o da bilmiyor bi de başhekim olacak.inşallah diyerek konuşuyor başhekim inşallah der mi ya ?zaten kurumak üzere meme.ya da ben öyle hissediyorum ama yine de süt var hala
bi de dediğiniz gibi sağlam memenin ucu hala emzirince çok aciyor.50 gün oldu geçmedi çatlaklar.zaten mastite en çok bu çatlaklar neden oluyormuş.bebeğin ağzındaki bakteriler çatlakdan içeri giriyormuş.
Slm kızlar bende doğumdan 17 gün sonra oldum.bebek 2 aylık oldu hala devam.2 tane antibiyotik bitirdim sonra Dr çift etkili antibiyotik kullandım.suan icimde bilya kadar bı iltahap var.ama aktiflesmiyor suan.Dr bunun çehresi yok emzirme süresi devam eder dedi.bı göğüsten 100ml çıkarsa bundan 50ml çıkıyor.sutu sağmak çok bı çehre değil ama iste tatmin olmak icin.çok sınır bozucu Allah yardımcınız olsun.