Mastit halsizlik de yapar mı

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
1.405
969
30
Merhaba anneler. Bu emzirme ne eziyetli işmiş... Bugüne kadar 4-5 kere ateşlenerek mastit oldum , kendi kendime duzeldim. oğlum 18. Ayına girdi. İştahsız olduğu için sütten kessem mi devam mı diye çok bocalamıştım. Şimdi mastit oldum yine bir memeyi düzelttim öbürü oldu şimdi de. Gece sütüm fazla geldiği için bebeğim kustu iki kere ne yapabilirim bununla ilgili?bir de ateşim çıkmadan önlem aldım sıcak duş, sağım yapma, emzirme gibi ama halsizlik var bu normal mi çünkü ateşim yok. Şişlik hafifledi bir de zaten vaktim pek olmuyor doktora gitmek için. Yine de tekrarlarsa gideceğim.

Bende 2 kere mastit oldum çok halsizlik yapıyor. Lahana yaprağını buzdolabında bekletip göğsünüze koyun iyi geliyor

Bende 2 kere mastit oldum çok halsizlik yapıyor. Lahana yaprağını buzdolabında bekletip göğsünüze koyun iyi geliyor
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Ben hep sıcak su torbası sıcak duşla rahatliyordum. Evde lahana yok ama soğuk kompres uygulasam yine aynı etkiyi verir mi yoksa lahananın etkisi mi önemli.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Ben hep sıcak su torbası sıcak duşla rahatliyordum. Evde lahana yok ama soğuk kompres uygulasam yine aynı etkiyi verir mi yoksa lahananın etkisi mi önemli.
Lahana yaprağı daha etkili oluyor diye biliyorum. Sıcak daha fazla süt indirdiği için anlık rahatlatıyor sonra tekrar şişiyor. Marketlerden falan alıp Bi deneyin lahanayı. Umarım faydasını görürsünüz

Anladım teşekkür ederim deneyeceğim bugün. Ben her zaman ateşlenerek mastit olurdum bu sefer göğüslerimde kızarıklık, şişlik ve ağrı dışında eklem ağrısı ve halsizlik olunca şaşırdım. Artık alışmışım mastit olmaya ateşlenmeyi bekledim

Bende halsizlik ateş kızarıklık hepsi oluyor yinede doktora Bi gidin tabi belki antibiyotik gerekir. Geçmiş olsun

Latincede sonu -it ile biten her şey inflamasyon- enfeksiyon demektir, bu da mutlaka halsizlik yapar. Sistit, mastit, bronşit.. vs

Latincede sonu -it ile biten her şey inflamasyon- enfeksiyon demektir, bu da mutlaka halsizlik yapar. Sistit, mastit, bronşit.. vs
Çok fazla oldum şimdiye kadar ama ateşim yok bu sefer o yüzden anlamadım yoksa ağrı, şişlik, kızarıklık hepsi var kesin daha öncekiler gibi mastit. Bir de bebeğim kustu süt fazla gelince. Şimdi iltihap durumu bu ama emzirilmesi de gerekiyor aynı zamanda bilemedim ki. O iltihap kana mı yoksa süte mi karışıyor. En iyisi geçmezse doktora gitmek.

Bebeğiniz çok büyümüş artık. Çok sütünüz var belli ki yoksa 18. Ayda mastit olmak çok normal değil. Doktor kontrolünde emzirmeyi azaltarak bitirin bence. Ayrıca Sağım yapmamaya çalışın.

Bebeğiniz çok büyümüş artık. Çok sütünüz var belli ki yoksa 18. Ayda mastit olmak çok normal değil. Doktor kontrolünde emzirmeyi azaltarak bitirin bence. Ayrıca Sağım yapmamaya çalışın.
Azaltmayı hatta kesmeyi denedim çünkü ek gıda konusunda sıkıntı yaşıyoruz ama aşırı meme bağımlısı oğlum o kadar ağladı ki...dişleri bile toplamda 6 tane çok geç ve zor çıkarıyor geceleri yapışık uyuyoruz neredeyse.emdikce yemek yemiyor, yemek yemedikce açlıktan emiyor, emdikçe sütüm çoğalıyor, çoğaldıkça mastit oluyorum böyle bir kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…