- Konu Sahibi arimayambenim
-
Hayır antibiyotik fazla fayda sağlamaz cnm. Dediğim yöntemle emzir sık sık ve sağ sutunu. Üzülme cnm bakarsın tabiki bebeğine. Onun sana ihtiyacı var dediğim gibi yapMerhabalar ben de mastit oldum. Bebeğim henüz 22 günlük ama benim sütüm azalmadı tam tersine çok fazla.
Sürekli sağıyorum ateşim düşmüyor antibiyotiğe başladım dün.
Bu ne zaman geçer çok moral bozucu birşey. Bayıldım dün akşam,ateşten dolayı hiç birşey yemiyorum. Bebeğime bakamamaktan çok korkuyorum. Sık sık emiyor. Emdikten sonra kalan sütü pompayla boşaltıyorum ama 20 dk sonra tekrar tekrar dolup şişiyor.
antibiyotik kullanarak geçecek mı
Hayır antibiyotik fazla fayda sağlamaz cnm. Dediğim yöntemle emzir sık sık ve sağ sutunu. Üzülme cnm bakarsın tabiki bebeğine. Onun sana ihtiyacı var dediğim gibi yap
Allah sizden de razı olsunGece 1 defa emzirdim ters sekilde ama bir faydasi olmamisti, sabah tekrar denerim dedim, biraz once zor zahmet emzirdim ters sekilde ve kizim en son boyle bogulir gibi oldu, panik oldum omzuma aldim sirtini sivazladim daha fazla emmek istemedi ve megersem emmis ordaki tum sutu :)) ondan oyle bir anda bogulur gibi olmus, sukurler olsun acimiyor suan gecti ama sol gogsum aciyo simdide onu ters emziricem 2 saate. Allah razi olsun bu akli verenden...
Merak ettim ne yaptinizMerhabalar benimde 41 günlük bebeğim var 15 gün önce akşamdan sabaha kadar kızarıklık ve ağrıyla beni mahveden göğsüm sebebiyle sabah doktora koştum apse yapmış dedi antibiyotikle iki güne birşey kalmadı.Şuan iki gündür sol göğsümde de benzer bi acı hissediyorum hafif hafif sızlıyor ara ara.Forumda gezinirken buldum burayı.Bende şişlik vs yok sadece dokununca ve ara ara kendiliğinden yoklayan sızı var.iyi gelir mi bilemedim ama deneyeceğim oğlum uyandığı gibi.İnşallah faydası dokunur.Sonucu paylaşacağım bakalım
Cok tesekkur ederim allah razi olsun. Doktorumuza sorayim deneyecegimCanim once neden kullandigimi anlatayimcakyaz sütüm anladigim kadariyla yagli ve bu yag sut kanallarinin daha cabuk tikanmasina sebep oluyor. Lesitin bu yagin vucutta parcalanmasini ve sutun daha akiskan olmasini sagliyor. Boylece kanallarin tikanma ihtimalinden bir tanesini daha elemis oluyoruz. Soya lesitini diye geciyor, bebeginin ya da senin soya ya alerjisi yoksa kullanabilirsin diye biliyorum. Yine de doktoruna sor bence. Son olarak ben bu kesitin isini yine bu forumda baska bir baslikta ogrendim. O bilgieri veren arkadas 8 saat arayla gunde 3 tane aliyormus ben 12 saat arayla gunde 2 tane aliyorum.
Gida takviyesi oldugu icin eczanelerde satiliyor. Ben solgar in lesitinini aldim 55 tl idi. Yemeklerle veya yemekten hemen sonra aliyorum bir sabah bir aksam. Solgar satan eczanelerde vardir bulabilirsin. Gecmis olsun canim insallah ise yarar
Merak ettim ne yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?