- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 37
- Konu Sahibi arimayambenim
-
mastıtle hemen sut kesilmez diye biliyorum ama deneyin bakalım biyleumarım sutunuz artarBen de mastit oldum geçti ama şimdi sütüm çok azaldı acaba bu pozisyonla süt tekrar çoğalır mı
Yaptınız mıBenim de bir haftayi gecti sag gogsumde iki farkli yerde sut kanali yikanmasindan kutle oldu. Ayni gogsumun baska tarafinda da iltahaplanma varmis. Antibiyotik kullaniyorum 4 gundur. Ne yaptiysam da acamadim tikali kisimlari. Suan cok umutlandim. Bebegim uyansin hemen deneyecegim.cok cok tesekkur ederim arimayambenim
Cok sevındım adınızaGeçen gece göğsümde ağrı ve yumrular oluştu mastit olduğunu düşünüyorum.ertesi sabah bu yöntemle emzirdim yumrular azaldı ağrım geçti.
Bebeği koltuğun kenarına yatırdım ben de yere oturdum öyle çok kolay oldu
Çok teşekkür ederim sayenizde olduCok sevındım adınıza
YaptimYaptınız mı
forumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Ben ikinci oğlumda çok oluyorum ilkinde olmadım. Antibiyotik falan kullandım ateş ağrı oldu ama ara ara bakıyordum buraya daha önce görmedin az önce tekrar aklıma geldi tekrar baktım mesajınıza denk geldim denedim azaldı Çok teşekkür ederim
Emzırmeye devam canım antıbıyotık kullanma o sadece tıkanmış açılmadı lazım ılk sayfamdaki goruntudekı gıbı emzır gecerBirde ağrım var yine böyle emzirmeye devam edersem geçer mi yoksa her halükarda antibiyotik falan almam gerekecek mi Teşekkür ederimarimayambenim
Merhaba kızlar,ters emzirme gerçekten işe yarıyor. Geçen aylarda bir gece vakti mastit sorunu yaşadım. Sıcak duş,sıcak su ile masaj,sonrasında sıcak su torbası ile kompres,emzirme,sağma yaptım ama banamısın demedi hiç bir değişiklik olmadı ve saat ilerledikçe de daha da sertleşmeye başladı. O an nasıl panik oldum anlatamam. Sonra gözüm yaşlı ve korku içinde google da aratıp bu sitedeki topiclerin içinde birisinin bu ters emzirme yönteminden bahsettiğini,işe yaradığını okudum. Hatta kendisine de kayınvalidesi söylemiş. O arkadaşa buradan dualarımı gönderiyorum,bin kere razı olsun ilk deneme de nasıl iyi geldi 10dkda göğsüm yumuşacık oldu. Gece gece ne dua etmiştim kendisine. Sırf onun için kayıt olup teşekkür etmek istedim. Hepimize geçmiş olsun.forumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Teşekkür ederım ne güzel dualarınızda olmakMerhaba kızlar,ters emzirme gerçekten işe yarıyor. Geçen aylarda bir gece vakti mastit sorunu yaşadım. Sıcak duş,sıcak su ile masaj,sonrasında sıcak su torbası ile kompres,emzirme,sağma yaptım ama banamısın demedi hiç bir değişiklik olmadı ve saat ilerledikçe de daha da sertleşmeye başladı. O an nasıl panik oldum anlatamam. Sonra gözüm yaşlı ve korku içinde google da aratıp bu sitedeki topiclerin içinde birisinin bu ters emzirme yönteminden bahsettiğini,işe yaradığını okudum. Hatta kendisine de kayınvalidesi söylemiş. O arkadaşa buradan dualarımı gönderiyorum,bin kere razı olsun ilk deneme de nasıl iyi geldi 10dkda göğsüm yumuşacık oldu. Gece gece ne dua etmiştim kendisine. Sırf onun için kayıt olup teşekkür etmek istedim. Hepimize geçmiş olsun.
forumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
[/QUOTE @
Bu siteye sırf size cevap yazabilmek için üye oldum. 5 yıl önce paylaştığınız bu deneyim bize nasıl ilaç oldu bilseniz. 7 aylık kızım var ve bugün inanılmaz ağrılı birgün geçirdim. Eşim doktor ben de hemşireyim ama kayınvalidenizin tavsiyesi tıp ilmini yendi :)) Allah ikinizden de razı olsun o kadar zeytinyağlı masaj,sıcak duşta masaj, sıcak kompress, sıcak suda dakikalarca bekleme ve kollarım ağrıyana kadar masaj yaptım sadece bikaç damla geliyordu. Eşim hiç inanmadı ama ne kaybederim diye denedim tavsiyenizi. Sizin önerinizle emzirme yaptım baktım kızım cukk cukk yutkunuyor. Açıldı tıkanıklık şişlik filan kalmadı inanamadık. Allahım nasıl dua ettim ya Rabbim de sizin darınızı gidersin inşaallahforumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Allah bin kere razı olsun arkadaşım.vallahi dener denemez açıldı. Ben sık sık yaşarım bu durumu. Bundan sonra da uygulayacağım.bebeğim 1 yaşında bakalım kaç kere daha olacak. Umarım hiççç olmaz.cidden yaşayan bilir. çok sevap kazandın çokkk...forumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Ne mutlu bana, kuzularınızla bol emzırmelı gunlerBu siteye sırf size cevap yazabilmek için üye oldum. 5 yıl önce paylaştığınız bu deneyim bize nasıl ilaç oldu bilseniz. 7 aylık kızım var ve bugün inanılmaz ağrılı birgün geçirdim. Eşim doktor ben de hemşireyim ama kayınvalidenizin tavsiyesi tıp ilmini yendi :)) Allah ikinizden de razı olsun o kadar zeytinyağlı masaj,sıcak duşta masaj, sıcak kompress, sıcak suda dakikalarca bekleme ve kollarım ağrıyana kadar masaj yaptım sadece bikaç damla geliyordu. Eşim hiç inanmadı ama ne kaybederim diye denedim tavsiyenizi. Sizin önerinizle emzirme yaptım baktım kızım cukk cukk yutkunuyor. Açıldı tıkanıklık şişlik filan kalmadı inanamadık. Allahım nasıl dua ettim ya Rabbim de sizin darınızı gidersin inşaallah
Teşekkür ederım,annenın halınden ancak bır anne anlarAllah bin kere razı olsun arkadaşım.vallahi dener denemez açıldı. Ben sık sık yaşarım bu durumu. Bundan sonra da uygulayacağım.bebeğim 1 yaşında bakalım kaç kere daha olacak. Umarım hiççç olmaz.cidden yaşayan bilir. çok sevap kazandın çokkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?