- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 37
- Konu Sahibi arimayambenim
Rica ederimarimayambenim gerçekten ise yarıyor tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimarimayambenim gerçekten ise yarıyor tesekkurler
Allah senden de razı olsun....Arimayambenim beni oyle bi.dertten kurtardin ki hic cozum olmasini beklemiyordum bebegimin okdr emebilecegini de dusunmemistim tum gece kivrandim izdiraptan ama ters emzirmeyle 5.dakikada sorunum bitti Allah razi olsun
Bilmem mi cok fena benim de genlikle ya gogsun altinda ya ustunde toplanirdi
Ters emzirme yaparak cozdum hep ama dedigim gibi minigin burnuna dikkat et
Merhaba ters emzirmeyi nasil yapicam acil cvp yazarmisiniz lutfenYa simdi dusundum de...uygulamayin ya dikkatli olunmazsa vebal almak istemem...
@BiscolataM sen de uygulama
Tam olarak nasıl yapıcazzzz çok fena durumdayımforumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
forumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
forumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Hani kucakta emzirme pozisyonun var ya örnek veriyorum sol gögsünü emzirirken işte ters emzirmede kafadiğer tarafa dönecek biri tutacak emzirirken yani vucudu onun kollarında olacak harika Bi yöntemMerhaba ters emzirmeyi nasil yapicam acil cvp yazarmisiniz lutfen
Merhaba, bu yöntem için görsel ekleyebilir misiniz? Tam olarak nasıl tutmalıyız? Çok muzdaribim ve sırf bu konu için üye oldum.. umarım görürde cevaplarsınızforumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Solgar lesitin’i araştırın. Tıkanıklığı açıyor kendi tecrübemi yazmıştım. Arama kısmından bulabilirsinizMerhaba, bu yöntem için görsel ekleyebilir misiniz? Tam olarak nasıl tutmalıyız? Çok muzdaribim ve sırf bu konu için üye oldum.. umarım görürde cevaplarsınız
Merhaba, ben de size kayınvalidenize dua edenlerdenim.. Geçtiğimiz haftalarda başıma gelmişti nette araştırırken okudum o an bebeğim uyandı ve denedim direk açıldı sertleşmiş meme.. O andan beri dua ediyorum, şimdi yazma fırsatım oldu.. Dualarımdasınız, çok çok teşekkür ederimforumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Rica ederim,çok mutlu oldum şifa bulmanıza,yalnız çeken bilir biliyorumMerhaba, ben de size kayınvalidenize dua edenlerdenim.. Geçtiğimiz haftalarda başıma gelmişti nette araştırırken okudum o an bebeğim uyandı ve denedim direk açıldı sertleşmiş meme.. O andan beri dua ediyorum, şimdi yazma fırsatım oldu.. Dualarımdasınız, çok çok teşekkür ederim
Keşke ilk bebeğim de de denkgelseyedim diyorum 5-6 kez yaşadım ne acılar çektim.
Ne güzel burada paylaşıp derman arayana şifa olmak.. Teşekkürler güzel yüreğinize
Çok mutlu oldum,şifa bulmanıza sevindim,sadece çeken anlarKonu 2012 de açılmış 2022 de hala şifa kaynağı. 37. Haftada doktor sezaryene karar verdi. Doğal olarak gücünü tam toparlayamadı bebek, sütüm fazla geldi, oğlum emmemedi. 1 günde göğsüm taş kesti. Sağdım 10-20 cc zor topladım açamadım bir türlü. İnternetten sürekli bir şeyler araştırdım denedim. En son bu konuya denk geldim. Hemen gece bebeği uyandırıp zorla emzirdim biraz ve az da olsa yumuşama oldu. Yumuşadığı gibi kalanını pompayla sağdım hemen ve bu sefer 100-150 cc sırf tek göğsümden süt sağdım. O kadar rahatladım ki anlatamam. Biriktirmeden sağıyorum şimdi 2-3 gündür ne de olsa ilerde lazım olur donduruyorum. Çok teşekkürlerimi sunuyorum size de.