elemede konuşma yaptı herkes alkışladı waoww filan yaptılar sanki felesefeyi parçalamışcasına ama şu cümle nedir mesela: 'Bu kendine güvenmenin de benim sorunum fakat, bu benim kendime empoze ettiğim bir şey değildi, bu bulunduğum çağdan ve toplumdan kaynaklı olan bir şeydi'.tunahan ateşten daha akıllıydı bence
:)
elemede konuşma yaptı herkes alkışladı waoww filan yaptılar sanki felesefeyi parçalamışcasına ama şu cümle nedir mesela: 'Bu kendine güvenmenin de benim sorunum fakat, bu benim kendime empoze ettiğim bir şey değildi, bu bulunduğum çağdan ve toplumdan kaynaklı olan bir şeydi'.ne demek bu adam 19 yaşında.ne yaşamış olabilir de böyle önünü kesmişler gibi cümleler kururak gitti
Tunahanı aslında o konuda haklı buldum ben. Gerçekten bir çok genç, kendi düşüncelerni yapmak istediklerini toplumdan aldığı tepkiler yüzünden gerçekleştiremiyo ve suskunluk sarmalı denen o döngüye giriyor. Kendi ağzıyla söyledi ben ciddi bir şeyler yapmak istediğimde hep önüme çıktılar, ben de bu role büründüm diye. Muhtemelen çevresi tarafından hayalleri idealleri ciddiye dahi alınmadı ve o da maskesini taktı. Ergenliği bir yana aslında zeki bir çocuk Tunahanelemede konuşma yaptı herkes alkışladı waoww filan yaptılar sanki felesefeyi parçalamışcasına ama şu cümle nedir mesela: 'Bu kendine güvenmenin de benim sorunum fakat, bu benim kendime empoze ettiğim bir şey değildi, bu bulunduğum çağdan ve toplumdan kaynaklı olan bir şeydi'.ne demek bu adam 19 yaşında.ne yaşamış olabilir de böyle önünü kesmişler gibi cümleler kururak gitti
Off off bu akşam masterchef izlenmez yaww
He valla ya. Vicdansızlar dönüp dolaşıp yayınlıyor bideFragmanı bile yetti
Aaa ciddi miDanilo Şef damatlıktan çıkıyor, eşiyle boşanıyormuş.
Gönlü başkasına mı kaymışDanilo Şef damatlıktan çıkıyor, eşiyle boşanıyormuş.
Aaa ciddi mi
Gönlü başkasına mı kaymış
Yanı bizim hakkımızda konusmayın mı diyorlar
Süre var mı?anket resetlenmiştir. Bundan sonra oy değiştirme hakkınız bulunmamaktadır
Bizim konuşmamızdan birşey olmazYanı bizim hakkımızda konusmayın mı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?