Arazla ateşin minik hesabı tutmadı
Milhan ve araz potadakimler potada
milhanı gördüm ama çıkan ismi göremedim
Araz ve Mustafanın oyları Esit cıktı. Kaptan da arazi sectı.., araz da 10 dk once kaptana sayıyordu, nasılsa potaya Mustafa gıder diye,Milhan ve araz potada
Aaa nerden duydunuz?Emre yarışmadan çekildi mi?
Ateş'de az değil emre'yi niye yazdı kiAraz ve Mustafanın oyları Esit cıktı. Kaptan da arazi sectı.., araz da 10 dk once kaptana sayıyordu, nasılsa potaya Mustafa gıder diye,
Arazla kulis yaptılar cok barız belliydi, safanur golu attı onlara.. Hatta ates emreye abi dıyordu, oy kullanırken emre dedı, hatta emre abiye ne oldu dedı.. Resmen bılendi emreye.. Halbukı Emrenin yemegı gectıgı halde, yulardakıler bıle dedı ates yanlıs yaptı dıye.. Mustafa ve araz vermesi gerekirken emre ye verınce arazi potadan kurtaracağını sandı minicik aklıyla, hatta araz da burcuya neler neler soyledı ates ile ılgılı.. Kazdıgı kuyuya kendı dustu, ilk kez bu kadar adil pota gördümAteş'de az değil emre'yi niye yazdı ki
Sonucu çok iyi oldu ama.. İyi oldu arazaAteş az mikrop değil dün b..ktun bugün koktun.Su Emre'yle ne alıp veremedikleri var anlamadım.Yemek yapıyor suç yapamıyor suç .Bu hafta yine uyuz olarak başladı benim içinBurcu ya bile üzüldüm yani yine onun üstüne kaldı suç ama Safanur ve Burcu düzeni bozdu
Evet hele emre'ye abi dememesiArazla kulis yaptılar cok barız belliydi, safanur golu attı onlara.. Hatta ates emreye abi dıyordu, oy kullanırken emre dedı, hatta emre abiye ne oldu dedı.. Resmen bılendi emreye.. Halbukı Emrenin yemegı gectıgı halde, yulardakıler bıle dedı ates yanlıs yaptı dıye.. Mustafa ve araz vermesi gerekirken emre ye verınce arazi potadan kurtaracağını sandı minicik aklıyla, hatta araz da burcuya neler neler soyledı ates ile ılgılı.. Kazdıgı kuyuya kendı dustu, ilk kez bu kadar adil pota gördümoh olsun araza bu emreyle ne alıp veremedikleri varsa hepsının. Adam kendı halinde yemk yapıyor, türkcesı de cok duzgun deıl, kendını ifade edemiyor otekı cinler gibi.. Yazık gariban dıye saldıran saldırana
Ates herkesin gözünde düştü..Evet hele emre'ye abi dememesi
Sende çok sinirlendin demek kiBen de ne bilenmişim ama
Evet hele emre'ye abi dememesi
Ben de ne bilenmişim ama
Fragmanda yine kavga var emre ile hasan girdiler birbirlerine bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?