Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ateş'de az değil emre'yi niye yazdı ki
Arazla kulis yaptılar cok barız belliydi, safanur golu attı onlara.. Hatta ates emreye abi dıyordu, oy kullanırken emre dedı, hatta emre abiye ne oldu dedı.. Resmen bılendi emreye.. Halbukı Emrenin yemegı gectıgı halde, yulardakıler bıle dedı ates yanlıs yaptı dıye.. Mustafa ve araz vermesi gerekirken emre ye verınce arazi potadan kurtaracağını sandı minicik aklıyla, hatta araz da burcuya neler neler soyledı ates ile ılgılı.. Kazdıgı kuyuya kendı dustu, ilk kez bu kadar adil pota gördüm oh olsun araza bu emreyle ne alıp veremedikleri varsa hepsının. Adam kendı halinde yemk yapıyor, türkcesı de cok duzgun deıl, kendını ifade edemiyor otekı cinler gibi.. Yazık gariban dıye saldıran saldırana

Sonucu çok iyi oldu ama.. İyi oldu araza
Ates kım ya.. Sacma sapan sebeplerle emreye yuklenıyor, adamın yemegı gectı bide yani.

Evet hele emre'ye abi dememesi

Evet hele emre'ye abi dememesi

Diğer abilerini ağzına çok bakıyor ama kendi kaybedecek .Emredeki de gerçekten nasıl sabır maşallah .
Ben de ne bilenmişim ama

Ay ben her hafta böyle başlıyorum Hamzayi bile arayacaz galiba sinsilik yapmiyodu en azından
Fragmanda yine kavga var emre ile hasan girdiler birbirlerine bakalım ne çıkacak

Bir şey olsun da Emre'ye catalim kafasında hepsi .Bu akşam inşallah alır kırmızı ama galiba Emre'nin tabağı geçiyor öyle anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…