Vallahı 10 dk sonra reklama gırecek ben de gıderım yatmaya, son reklam yarım saat..Çoğu zaman uyuyakalıyorum izlerken
Bir iki hafta sonra fikrimiz değişiyormuş.Oylarımızı onlara veriyormuşuzHamza da aynı sekılde, herkese minnoş mınnos davranıyor
Valla dıyorum ya burcu dılaraya gore daha sevımlıBir iki hafta sonra fikrimiz değişiyormuş.Oylarımızı onlara veriyormuşuz
Tek pazar günü beklenir o reklam kim gidecek diyeVallahı 10 dk sonra reklama gırecek ben de gıderım yatmaya, son reklam yarım saat..
Nasıl bu hale geldikValla dıyorum ya burcu dılaraya gore daha sevımlı
O nasıl o hale geldiyse dermişimNasıl bu hale geldik
Boncuk gözlüO nasıl o hale geldiyse dermişim
Walla onu da beklemiyorumTek pazar günü beklenir o reklam kim gidecek diye
Bence sergeni atar, baslarda atısmısşatdı azıze İle sergenBüyük mü konuştum sadece pazar beklenir reklam diye
Sergen mi Emre mi potada
Aaa ne kadar da bir benWalla onu da beklemiyorumgece lavaboya kalkınca İnstgramda bakıyorum
Bende oradan takip ediyorumWalla onu da beklemiyorumgece lavaboya kalkınca İnstgramda bakıyorum
Ahahaaa herkes benım gıbı yapıyormuş,Bende oradan takip ediyorum
Walla onu da beklemiyorumgece lavaboya kalkınca İnstgramda bakıyorum
Aaa ne kadar da bir ben
Gece kalkıp baktınız mı?Bende oradan takip ediyorum
Aman ben eskisi gibi bakmıyorum ya sıkılıyorumGeçen gündüzüm masterchef oldu ,akşam programin yarısında uyukluyorum ertesi gün tüm sosyal mecralardan izliyorum.İşsiz miyim neyim
Favorilerin kim?Geçen gündüzüm masterchef oldu ,akşam programin yarısında uyukluyorum ertesi gün tüm sosyal mecralardan izliyorum.İşsiz miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?