• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Aman ben eskisi gibi bakmıyorum ya sıkılıyorum 🤣 kadiri izliyorum o daha eğlenceli aynı dediğin gibi kaçırdığım bölümün tekrarını izliyorum 🤣🤣🤣

Tüm gündüz kuşağını da izliyorum.🤣🤣🤣 Zuhal i yeni kanalinda sevmedim sadece ama yine de izliyorum 🤣🤣🤣

Mustafa ve Sergen 🤦‍♀️
Tsk ederim tahmn etmistim sergeni gonderecegni son reklamda bende sklyorum oturdgm halde bile sinirden kapattim gecen bi gece asiri reklam cok can skyor .
Sergen ilk kez potada yani bakalim . Bende seviyorum ama biraz giciklasmaya basladi gibime geliyor benimde size katiliyorum.

Tsk ederim tahmn etmistim sergeni gonderecegni son reklamda bende sklyorum oturdgm halde bile sinirden kapattim gecen bi gece asiri reklam cok can skyor .
Sergen ilk kez potada yani bakalim . Bende seviyorum ama biraz giciklasmaya basladi gibime geliyor benimde size katiliyorum.
İlk kez deıl, emre de gondermıstı

Akşma börek var programda, benim kesin bir yerlerim şişer en iyisi önlem almak :27:
A4D7373C-1C22-4D5E-B6CE-C505D937C67D.jpeg

Tüm gündüz kuşağını da izliyorum.🤣🤣🤣 Zuhal i yeni kanalinda sevmedim sadece ama yine de izliyorum 🤣🤣🤣
Ayy yok valla bende o kadar sabır yok 🤣🤣 kadir de güldürüyor diye izlemeye başladım bide pratik bilgiler veriyor arada🤣

Tahsinin bn potaya giderim diyen babayiğit emreye hala laf söyleme kin kusması aşırı itici şu tahsini biri sustursun emreyle uğraşmaktan vazgeçsin artık
Kesınlıkle katılıyorum, bu hafta emreyle ıyı gecınıyordu, ama yapmacık oldugunu ıspatladı. Gecen hafta gecen haftada kaldı ama adam kinci.. Acaba emre sorsaydı kım gıtmek ıster dıye kendısı kaldırabılır mıydı elını.. Kendını bı halt sanmaya basladı iyice

Back